NBA

NBA: Ο Γκόραν Ντράγκιτς αποδεσμεύθηκε από τους Σπερς

Ο Γκόραν Ντράγκιτς με την φανέλα των Χιτ
Ο Γκόραν Ντράγκιτς με την φανέλα των Χιτ 2021 CHRIS CARLSON/AP PHOTO

Free agent ο Γκόραν Ντράγκιτς, που θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχοντας αρκετές προτάσεις στο τραπέζι.

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα εκείνος θέλει είναι από το απόγευμα της Τρίτης (15/2) ο Γκόραν Ντράγκιτς. Ο 35χρονος (θα γίνει 36 ετών στις 6/5) Σλοβένος γκαρντ μετακόμισε στο Σαν Αντόνιο από το Τορόντο λίγο πριν από την Trade Deadline, αποδεσμεύθηκε σήμερα και πλέον μπορεί να επιλέξει εκείνος το μέλλον του καθώς είναι free agent.

Σε 13 σεζόν (φέτος είναι η 14η) στο NBA ο Ντράγκιτς έχει 13.9 πόντους (50.6% στο δίποντο, 36.4% στο τρίποντο, 76.7% στις βολές), 3.1 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 27.9 λεπτά συμμετοχής σε 872 αγώνες με τους Σανς, τους Ρόκετς, τους Χιτ και τους Ράπτορς, με τους οποίους αγωνίστηκε σε μόλις πέντε αναμετρήσεις.

Ο Ντράγκιτς βρίσκεται στο στόχαστρο μισής ντουζίνας ομάδων που θέλουν να φτάσουν όσο πιο βαθιά γίνεται στα playoffs. Από τους Λέικερς και τους Μάβερικς, μέχρι τους Μιλγουόκι Μπακς που έχουν άμεση ανάγκη από περιφερειακούς μετά από την παραχώρηση του Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο στους Κινγκς, την απώλεια των Χουντ - Οτζελέγε και τον τραυματισμό του Κόνατον.

TAGS NBA ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ