NBA

NBA: Ατυχία στους Μπακς με Κόνατον, έπαθε κάταγμα στο δεξί χέρι

Ο Πατ Κόνατον των Μπακς
Ο Πατ Κόνατον των Μπακς Ⓒ 2022 MORRY GASH/ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για τους Μπακς, αφού ο Πατ Κόνατον υπέστη κάταγμα στο δεξί του χέρι και είναι άγνωστο πόσο διάστημα θα μείνει εκτός παρκέ.

Η βαριά ήττα των Μπακς από τους Σανς (131-107) ήταν το τελευταίο πράγμα που απασχόλησε το Μιλγουόκι μετά το παιχνίδι, αφού όλοι στην ομάδα είχαν στο μυαλό τους τον Πατ Κόνατον, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα και αποχώρησε, με τα νέα να μην είναι ευχάριστα.

Όπως έγινε γνωστό, ο αθλητικός γκαρντ/φόργουορντ υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι (αυτό που σουτάρει), με αποτέλεσμα να είναι άγνωστο το διάστημα αποχής του. Τα συγκεκριμένα νέα είναι ακόμα χειρότερα επειδή ο τραυματισμός του Κόνατον ήρθε μετά την λήξη της προθεσμίας των ανταλλαγών, με το Μιλγουόκι να έχει ήδη παραχωρήσει τον Ντόντε ΝτιΒιντσένζο στους Κινγκς στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Σερτζ Ιμπάκα, άρα είναι περιορισμένες οι κινήσεις τους.

Την φετινή σεζόν ο Κόνατον έχει 10.1 πόντου (ρεκόρ καριέρας), 4.4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 40.7% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής, όντας ένας πολύτιμος ρολίστας για τους Μπακς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ