NBA

NBA: Ο Ιμπάκα στους Μπακς που αντάλλαξαν ΝτιΒιντσέντζο σε συμφωνία 4 ομάδων

Ο Σερτζ Ιμπάκα στη θητεία του με τους Κλίπερς
Ο Σερτζ Ιμπάκα στη θητεία του με τους Κλίπερς BRAD PENNER/POOL PHOTO VIA AP

Λίγες ώρες πριν από την Trade Deadline, οι Μπακς έστειλαν τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο στους Κινγκς και πήραν τον Σερτζ Ιμπάκα από τους Κλίπερς.

Αυτό που περιμέναμε, αυτό που είχαμε εξηγήσει αναλυτικά πριν από μερικές ημέρες στο SPORT24, είναι γεγονός από το απόγευμα της Πέμπτης (10/2). Οι Μπακς έστειλαν τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο στους Κινγκς και πήραν τον Σερτζ Ιμπάκα (ελεύθερος στο τέλος της σεζόν) από τους Κλίπερς, σε μία συμφωνία στην οποία παίρνουν μέρος τέσσερις ομάδες.

Συγκεκριμένα, το Σακραμέντο πήρε τους φόργουορντ Τζος Τζάκσον - Τρέι Λάιλς από τους Πίστονς, οι Πίστονς πήραν τον νεαρό ψηλό Μάρβιν Μπάγκλι από τους Κινγκς, στους οποίους κατέληξε και ο ΝτιΒιντσέντζο. Τον ήθελαν τον νεαρό γκαρντ οι Βασιλιάδες, τον είχαν ουσιαστικά αποκτήσει για την ανταλλαγή του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, πριν ο Σέρβος αρνηθεί να πάει στο Μιλγουόκι και γκρεμίσει όσα είχαν χτίσει Μπακς και Κινγκς.

Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές έστειλαν τον Σέμι Οτζελέγε και τον Ρόντνι Χουντ στους Κλίπερς, δύο αθλητές που είχαμε εξηγήσει ότι δεν υπολογίζονταν από τον Μάικ Μπουντενχόλζερ. Στο Μιλγουόκι κάλυψαν την βασική τους ανάγκη, τον ψηλό που χρειάζονταν πίσω από Αντετοκούνμπο και Πόρτις και ίσως να μην έχουν τελειώσει ακόμη τις κινήσεις τους.

Αναλυτικά η συμφωνία των 4 ομάδων:

Σακραμέντο Κινγκς: Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Τζος Τζάκσον, Τρέι Λάιλς
Μιλγουόκι Μπακς: Σερτζ Ιμπάκα, δύο draft picks β' γύρων
Λος Άντζελες Κλίπερς: Ρόντνι Χουντ, Σέμι Οτζελέγε
Ντιτρόιτ Πίστονς: Μάρβιν Μπάγκλι

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ