NBA

Οι Μπακς παίρνουν και Μπογκντάνοβιτς

Παίρνουν Μπογκντάνοβιτς οι Μπακς
Παίρνουν Μπογκντάνοβιτς οι Μπακς AP

Νέα κίνηση από τους Μπακς, οι οποίοι μετά τον Τζρου Χόλιντεϊ συμφώνησαν με τους Κινγκς για την απόκτηση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς!

Ασταμάτητοι οι Μπακς, τα παίζουν όλα για όλα για τον τίτλο! Λίγες μόλις ώρες μετά την συμφωνία για την απόκτηση του Τζρου Χόλιντεϊ, το Μιλγουόκι έκανε ακόμα μία τρομερή κίνηση, αποκτώντας με ανταλλαγή τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (28 χρονών, 1.98 μέτρα) από τους Κινγκς!

Σύμφωνα με τον Έντριαν Βοναρόσκι, το Μιλγουόκι θα αποκτήσει μέσω sign and trade τον Σέρβο μαζί με τον Τζάστιν Τζέιμς, στέλνοντας στο Σακραμέντο τους Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Έρσαν Ιλιασόβα και Ντι Τζέι Γουίλσον, προς επιβεβαίωση των προ ημερών ρεπορτάζ που τους ήθελε να ενδιαφέρονται για τον Σέρβο.

Με την απόκτηση του Μπογκντάνοβιτς οι Μπακς πρόσθεσαν στην μηχανή τους ένα στοιχείο που τους έλειψε πάρα πολύ στα περσινά playoffs: Έναν γκαρντ/φόργουορντ με μέγεθος, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει το δικό του σουτ, αλλά και να απειλήσει από την περιφέρεια ως Spot Up απειλή στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Την σεζόν 2019/20 ο Μπογκντάνοβιτς είχε 15.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο με 37.2% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ