NBA

Σενάριο για ενδιαφέρον των Μπακς για πακέτο Μπογκντάνοβιτς-Μπαρνς

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς σε αγώνα των Κινγκς με τους Γουίζαρντς την σεζόν 2019/20
Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς σε αγώνα των Κινγκς με τους Γουίζαρντς AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Μπακς θέλουν τόσο πολύ τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς που θα ήταν διατεθειμένοι να πάρουν πακέτο και τον Χάρισον Μπαρνς από τους Κινγκς.

Η σεζόν 2020/21 θα ξεκινήσει τελικά στις 22 Δεκεμβρίου, κάτι που μεταξύ αλλων σημαίνει ένα ακόμα πράγμα: Σενάρια ανταλλαγών, με τους Μπακς να βρίσκονται στην μέση πολλών εξ αυτών.

Με το Μιλγουόκι να ετοιμάζεται για την νέα σεζόν κρεμόμενο από τα χείλη του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το αν θα ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του, το ESPN ανέφερε σε μία ανάλυσή του ότι οι Μπακς σκέφτονται διάφορα σενάρια για να ενισχύσουν την ομάδα. Και ένα από αυτό τους παρουσιάζει να θέλουν τόσο πολύ τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (που είναι restricted free agent), που είναι διατεθειμένοι να τον αποκτήσουν με sign and trade από τους Κινγκς παίρνοντας μαζί και τον Χάρισον Μπαρνς.

Το συγκεκριμένο σενάριο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δεν έχει συζητηθεί ακόμα έντονα με τους Κινγκς, ωστόσο έχει μεγάλη βάση για το Μιλγουόκι, το οποίο είναι δεδομένο ότι θα ψάξει για έναν παίκτη με ικανότητα στην δημιουργία και την εκτέλεση. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που έχουν συνδεθεί στο παρελθόν - αλλά και τώρα - με τον Βίκτορ Ολαντίπο των Πέισερς, αλλά και παίκτες όπως ο Μπάντλεϊ Μπιλ των Γουίζαρντς και ο Τζρου Χόλιντεϊ των Πέλικανς, με τους δύο τελευταίους πάντως να τους θέλει... όλο το ΝΒΑ.

Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μιλγουόκι θα είναι πολύ ενεργό σε συζητήσεις με ομάδες προκειμένου να πείσει τον Γιάννη ότι στοχεύει στο πρωτάθλημα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ