NBA

NBA: Το ξύλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει προκαλέσει αναβρασμό στους Μιλγουόκι Μπακς

NBA: Το ξύλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει προκαλέσει αναβρασμό στους Μιλγουόκι Μπακς

Πολύ ενοχλημένοι από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι διαιτητές δήλωσε ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Το βρόμικο χτύπημα του Τζοέλ Εμπίντ συζητήθηκε, όπως συζητήθηκε και το γεγονός ότι οι διαιτητές εξέτασαν το replay και δεν χρέωσαν με flagrant 2 τον σέντερ των Σίξερς. Δύο βράδια μετά, ο Τζέραμι Γκραντ έκανε σκληρό φάουλ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τους διαιτητές να εξετάζουν και πάλι το video και να αρνούνται να θεωρήσουν αντιαθλητική την ενέργεια του φόργουορντ των Μπλέιζερς. Ο Greek Freak σωριάστηκε στο παρκέ, με τον Τζάστις Γουίνσλοου να τον βοηθάει για να μην προσγειωθεί άσχημα στο έδαφος και τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να δηλώνει ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο κορυφαίος παίκτης στο NBA το τελευταίο διάστημα.

"Το χτύπημα που δέχθηκε στη Φιλαντέλφια ήταν δυνατό. Δεν το αναβάθμισαν. Κάποιες φορές τα χτυπήματα που δέχεται ο Γιάννης είναι ακραία. Η Λίγκα πρέπει να κοιτάξει αυτό το ζήτημα, η Λίγκα πρέπει να τον προστατεύσει. Και δεν είναι μόνο ο Γιάννης, όποιος κι αν δεχθεί ένα τέτοιο χτύπημα, πρέπει να προστατευθεί. Απόψε τον αγκάλιασαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι. Ακόμη και live φάνηκε φάνηκε αντιαθλητικό το φάουλ, δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να μη δοθεί αντιαθλητικό αυτό το χτύπημα. Και να φανταστείτε ότι δεν έχω δει ακόμη replay. Δεν ήταν μπασκετική κίνηση, ήταν ένα καθαρό αντιαθλητικό φάουλ" ήταν τα λόγια του προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Αντετοκούνμπο, από την πλευρά του, δεν έδωσε συνέχεια. Δήλωσε ότι δεν αισθάνεται πόνο, χωρίς ωστόσο να είναι αυτή η αλήθεια. Κάθε χτύπημα αφήνει το σημάδι του στο κορμί του και ειδικά εκείνο από τον Τζοέλ Εμπίντ θα μπορούσε να του δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα, σοβαρό τραυματισμό. Απλώς εκείνος δεν ζητάει, απλώς εκείνος στάθηκε όρθιος και θα στεκόταν και στη συνέχεια όρθιος αν ο πόνος δεν τον ανάγκαζε να καθίσει στη βάση της μπασκέτας για να πάρει μερικές ανάσες.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ