NBA

Viral έπος: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ο "Αποκεφαλισμός του Ολοφέρνη" από τον Καραβάτζο

Viral έπος: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ο "Αποκεφαλισμός του Ολοφέρνη" από τον Καραβάτζο

Τι σχέση μπορεί να έχουν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Καραβάτζο και τον "Αποκεφαλισμό του Ολοφέρνη"; Ο λογαριασμός ArtButSports έδωσε την απάντηση με το tweet που έγινε viral τα ξημερώματα της Τρίτης.

Έχει συνηθίσει να δέχεται σκληρά, αντιαθλητικά και βρόμικα φάουλ (σαν αυτό του Τζοέλ Εμπίντ), έχει συνηθίσει οι διαιτητές να είναι ελαστικοί με τους αμυντικούς απλώς επειδή εκείνος... αντέχει, όμως τα ξημερώματα της Τρίτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε έργο τέχνης στο Μπακς - Μπλέιζερς.

Ένα φάουλ του Τζέραμι Γκραντ του χάλασε την ισορροπία και τη στιγμή της πτώσης του στο παρκέ ο Τζάστις Γουίνσλοου τον έπιασε από το κεφάλι, από τον λαιμό, ώστε να τον γλιτώσει από απότομη προσγείωση. Αρχικά πολλοί πίστεψαν ότι ο Γουίνσλοου χτύπησε τον Greek Freak, όμως ο Γιάννης σηκώθηκε και του έδωσε το χέρι του, ουσιαστικά τον ευχαρίστησε για την ενσυναίσθησή του.

Λίγη ώρα μετά, το screenshot που μοιράστηκε μέσω των social media έφτασε μέχρι τον λογαριασμό ArtButSports, που ένωσε τη στιγμή των Γουίνσλοου - Αντετοκούνμπο με το έργο του Καραβάτζο "Ο Αποκεφαλισμός του Ολοφέρνη από την Ιουδήθ" σε μία νεότερη εκδοχή του από την Αρτεμίζια Τζεντιλέσκι. Και φυσικά οι δύο φάσεις έγιναν αμέσως viral.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ