NBA

NBA, Τέιτουμ για πιθανή ανταλλαγή του Ντουράντ στους Σέλτικς: "Δεν είναι δική μου απόφαση, λατρεύω τους παίκτες που έχουμε"

Ο Τζέισον Τέιτουμ με τον Κέβιν Ντουράντ
Ο Τζέισον Τέιτουμ με τον Κέβιν Ντουράντ Ⓒ 2022 JOHN MINCHILLO/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζέισον Τέιτουμ κλήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες που θέλουν τους Σέλτικς να προσπαθούν να αποκτήσουν μέσω ανταλλαγής τον Κέβιν Ντουράντ και αφού αποθέωσε τον σταρ των Νετς, στην συνέχεια ξεκαθάρισε ότι λατρεύει την Βοστώνη όπως είναι και δεν αποφασίζει αυτός.

Η πληροφορία ότι οι Σέλτικς προσέγγισαν τους Νετς για τον Κέβιν Ντουράντ προσφέροντας πακέτο τους Τζέιλεν Μπράουν και Ντέρικ Γουάιτ προκάλεσε - δικαιολογημένα - θόρυβο. Ο Τζέισον Τέιτουμ κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός. Και έδωσε μία... απόλυτα σωστή απάντηση.

Ο σταρ των Σέλτικς βρέθηκε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ "Point Gods" - στο οποίο είναι παραγωγός ο Ντουράντ - και όταν ρωτήθηκε από τα ΜΜΕ για το σενάριο ανταλλαγής του σταρ των Νετς πρόσεξε πάρα πολύ τα λόγια του.

"Έπαιξα μαζί του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Προφανώς είναι σπουδαίος παίκτης" δήλωσε αρχικά ο Τέιτουμ, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Λατρεύω την ομάδα μας. Λατρεύω τους παίκτες που έχουμε".

Κλείνοντας, ο Τέιτουμ θέλησε ξανά να αποφύγει με τρόπο να απαντήσει ξεκάθαρα στο ερώτημα, λέγοντας: "Έχουμε δύο νέους παίκτες πλέον (σ.σ Μπρόγκντον και Γκαλινάρι). Λατρεύω την ομάδα που έχουμε. Εγώ απλώς βγαίνω στο παρκέ και παίζω με τους συμπαίκτες μου. Δεν θα βάλω το... καπέλο του τζένεραλ μάνατζερ για να πάρω αποφάσεις. Δεν είναι δική μου απόφαση".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ