ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

NBA: Οι Νετς απέρριψαν την πρώτη πρόταση των Σέλτικς για Ντουράντ και ζητούν περισσότερα

Ο Κέβιν Ντουράντ ετοιμάζεται για τη μάχη απέναντι στους Καβαλίερς
Ο Κέβιν Ντουράντ ετοιμάζεται για τη μάχη απέναντι στους Καβαλίερς AP PHOTO/BEBETO MATTHEWS

Νετς και Σέλτικς έχουν μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για πιθανή ανταλλαγή του Κέβιν Ντουράντ, με την πρώτη πρόταση της Βοστώνης να απορρίπτεται και τους Νετς να ζητούν πολλά παραπάνω.

Με τον Κέβιν Ντουράντ να έχει ζητήσει ανταλλαγή εδώ και σχεδόν ένα μήνα, οι Νετς κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να βρουν μία ικανοποιητική πρόταση και να πραγματοποιήσουν το αίτημά του. Το πρωί της Δευτέρας (25/7), ο Έιντριαν Βοϊναρόβσκι του ESPN ανέφερε πως Σέλτικς και Νετς έχουν μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, με τον Τζέιλεν Μπράουν να αποτελεί το κέντρο της ανταλλαγής στην πρόταση της Βοστώνης.

Μερικές ώρες αργότερα ο Σαμς Σαράνια του Athletic υποστήριξε πως η πρώτη επαφή ναυάγισε μιας και οι Νετς θέλουν παραπάνω από όσα προσφέρουν οι Σέλτικς. Συγκεκριμένα, οι Σέλτικς προσφέρουν τον Μπράουν μαζί με τον Ντέρικ Γουάιτ και ένα draft pick.

Oι Νετς όμως δεν θα δώσουν τον Ντουράντ όσο όσο. Θέλουν επιπλέον τον Μάρκους Σμαρτ, περισσότερα picks και πιθανότατα έναν ακόμα παίκτη ικανό να βοηθήσει την ομάδα. Οι Σέλτικς έχουν ήδη βγάλει εκτός συζητήσεων τον Τζέισον Τέιτουμ και μένει να δουμε αν και αυτή η προσπάθεια για ανταλλαγή του Ντουράντ θα ναυαγίσει ή αν ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ θα φορέσει τα πράσινα των Σέλτικς.

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ NBA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ