ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

NBA: Οι Σέλτικς ανάμεσα στις ομάδες που μπήκαν σε συζητήσεις με τους Νετς για τον Ντουράντ

NBA: Οι Σέλτικς ανάμεσα στις ομάδες που μπήκαν σε συζητήσεις με τους Νετς για τον Ντουράντ
© 2022 SETH WENIG / AP IMAGES

Οι Σέλτικς προστέθηκαν στις ομάδες που έχουν μπει σε συζητήσεις για πιθανή ανταλλαγή του Κέβιν Ντουράντ, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόβσκι.

Προ μερικών εβδομάδων ο Κέβιν Ντουράντ ζήτησε από τους Νετς ανταλλαγή, με την ομάδα του Μπρούκλιν να αναζητά ομάδες προκειμένου να συζητήσει ένα πιθανό deal. Στη λίστα των ομάδων που μπήκαν σε συζητήσεις με την ομάδα της Νέας Υόρκης είναι και οι Σέλτικς, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόβσκι.

Η ομάδα της Βοστώνης είναι ανοιχτή στο να συζητήσει για μία πιθανή συμφωνία που θα ντύσει τον Ντουράντ στα πράσινα ωστόσο δεν έχει για την ώρα το προβάδισμα. Το θετικό στην υπόθεση είναι πως οι Σέλτικς είναι διατεθημένοι να συμπεριλάβουν στο deal τον Τζέιλεν Μπράουν, έναν παίκτη που αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι του παζλ την περασμένη σεζόν.

Η ομάδα της Βοστώνης ωστόσο έχει θέσει απαράβατο όρο την όποια συζήτηση για την προσθήκη του Τζέισον Τέιτουμ στην συμφωνία καθώς δεν θέλει και δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθημένη να τον δώσει.

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ