NBA

NBA: Σπερς, Πρίμο και η ψυχολόγος που τους έκανε αγωγή έφτασαν σε συμβιβασμό

San Antonio Spurs' Josh Primo runs up the court during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers, Saturday, Jan. 15, 2022, in San Antonio. San Antonio won 101-94. (AP Photo/Darren Abate)
San Antonio Spurs' Josh Primo runs up the court during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers, Saturday, Jan. 15, 2022, in San Antonio. San Antonio won 101-94. (AP Photo/Darren Abate) © 2022 DARREN ABATE / AP IMAGES

Προσωρινό τέλος μπήκε στην περίπτωση του Τζος Πρίμο, των Σπερς και την ψυχολόγο που κατέθεσε αγωγή εναντίον και των δύο με την κατηγορία ότι ο νεαρός γκαρντ ήταν επιδειξίας, με το Σαν Αντόνιο να ανακοινώνει ότι οι τρεις πλευρές έφτασαν σε συμβιβασμό.

Η ιδιαίτερη περίπτωση του Τζος Πρίμο, των Σπερς και της Χίλαρι Κότεν της ομάδας μπαίνει στο αρχείο. Αυτό ανέφεραν τα "Σπιρούνια", που ενημέρωσαν με ανακοίνωσή τους ότι ανάμεσα στις τρεις πλευρές επήλθε συμβιβασμός και η πρώην ψυχολόγος της ομάδας απέσυρε τις αγωγές που κατέθεσε εναντίον του συλλόγου και του Καναδού γκαρντ.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σπερς έλυσαν αιφνιδιαστικά το συμβόλαιο του Πρίμο, με τον Καναδό γκαρντ να επικαλείται λόγους ψυχικής υγείας, όσπου έγινε γνωστό ότι ήταν επιδειξίας. Μερικές ημέρες αργότερα η Κότεν κατέθεσε αγωγή εναντίον του Πρίμο κατηγορώντας τον για εννέα περιστατικά, αλλά και των Σπερς επειδή δεν προχώρησαν σε κινήσεις, με την υπόθεση να δείχνει να οδεύει προς το δικαστήριο, μέχρι τελικά οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμβιβασμό.

Πλέον μένει να φανεί τι θα ακολουθήσει και αν αυτές οι καταγγελίες αποτελέσουν και την ταφόπλακα στις σκέψεις του Πρίμο να αγωνιστεί ξανά στο NBA ή θα βρεθεί κάποια ομάδα να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ