NBA

Η καταγγέλλουσα και ο δικηγόρος της θα τοποθετηθούν ενώπιον των δημοσιογράφων για την υπόθεση του Τζος Πρίμο

San Antonio Spurs' Josh Primo runs up the court during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers, Saturday, Jan. 15, 2022, in San Antonio. San Antonio won 101-94. (AP Photo/Darren Abate)
San Antonio Spurs' Josh Primo runs up the court during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers, Saturday, Jan. 15, 2022, in San Antonio. San Antonio won 101-94. (AP Photo/Darren Abate) © 2022 DARREN ABATE / AP IMAGES

Η υπόθεση του Τζος Πρίμο θα έχει νέα επεισόδια τις προσεχείς ημέρες, αφού ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την καταγγέλλουσα θα μιλήσει δημοσίως για όσα καταλογίζονται στον πρώην παίκτη των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο Τζος Πρίμο άφησε στην άκρη τις υποχρεώσεις με τους Σαν Αντόνιο Σπερς για να διαχειριστεί την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά από καταγγελία εργαζομένης του οργανισμού, σε βάρος του.

Όπως διέρρευσε πριν από μερικές ημέρες, ο λόγος της καταγγελίας αφορά σε απρεπείς χειρονομίες (χαρακτηρίστηκε ως "επιδειξίας") προς αυτή, μια ιστορία που οδήγησε στην αποδέσμευσή του και την εμπλοκή της Δικαιοσύνης.

Ο ίδιος θέλησε να εστιάσει σε "προβλήματα ψυχικής υγείας" σε ό,τι αφορά στον λόγο της αποχώρησής του, πλην όμως το μείζον είναι πως ξεκίνησε ήδη η νομική διαδικασία για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Σε πρώτη φάση, όπως αναφέρει το ESPN, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, η καταγγέλλουσα και ο δικηγόρος της θα μιλήσουν ενώπιον των δημοσιογράφων προκειμένου να τους ενημερώσουν για όσα συνέβησαν και για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.

Μέχρι τότε (αλλά κι ύστερα από αυτό), ο Τζος Πρίμο θα τηρεί στάση αναμονής, όντας παράλληλα σε αναμμένα κάρβουνα.

TAGS NBA ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ