NBA

NBA: Οι Σπερς έδιωξαν τον Πρίμο επειδή ήταν επιδειξίας σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ

Ο Τζόσουα Πρίμο με την φανέλα των Σπερς
Ο Τζόσουα Πρίμο με την φανέλα των Σπερς Ⓒ 2022 ABBIE PARR/ ASSOCIATED PRESS

Μερικές ώρες μετά την αποδέσμευση του Τζόσουα Πρίμο από τους Σπερς για λόγους ψυχικής υγείας, αμερικανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν επειδή ο Καναδός γκαρντ ήταν επιδειξίας και κατηγορήθηκε από υπάλληλο της ομάδας.

Η ξαφνική αποδέσμευση του Τζόσουα Πρίμο από τους Σπερς προκάλεσε σάλο στο NBA, με τον Καναδό γκαρντ να επικαλείται λόγους υγείας. Όπως είναι λογικό, οι πραγματικοί λόγοι της αποδέσμευσής του δεν θα αργούσαν να γίνουν γνωστοί. Και χρειάστηκαν απλώς μερικές ώρες για να αποκαλυφθεί η αιτία της απομάκρυνσής του από την ομάδα.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε το ESPN, ο λόγος της αποδέσμευσης του Νο12 του NBA Draft 2021 από τους Σπερς ήταν το γεγονός ότι ήταν επιδειξίας. Με βάση όσα έγιναν γνωστά, ο Πρίμο προχώρησε αρκετές φορές σε απρεπείς χειρονομίες προς τις γυναίκες υπαλλήλους του οργανισμού, μέχρι μία εξ αυτών τελικά να τον καταγγείλει.

Όπως γίνεται σαφές, η συγκεκριμένη είδηση έκανε ακόμα περισσότερο θόρυβο και πλέον μένει να φανεί τι θα ακολουθήσει για τον Πρίμο. Για την ιστορία, αν μέχρι και αύριο (31/10) δεν τον διεκδικήσει κάποια ομάδα από την λίστα των ελεύθερων παικτών (waivers list), τότε ο Καναδός γκαρντ θα μετατραπεί αυτόματα σε free agent.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ