NBA

NBA, πλάκα Καρούζο σε Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις επειδή οι διαιτητές δεν σφυρίζουν κανένα επιθετικό φάουλ"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © 2022 MORRY GASH/AP IMAGES

Ο Άλεξ Καρούζο βρέθηκε στο podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ και με την κουβέντα να πηγαίνει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο είπε αστειευόμενος ότι είναι δύσκολο να τον σταματήσεις επειδή οι διαιτητές δεν σφυρίζουν ποτέ επιθετικό φάουλ σε αυτόν, πριν τον αποθεώσει στην συνέχεια.

Οι Μπακς ισοπέδωσαν τους Μπουλς στον πρώτο γύρο των φετινών playoffs, αποκλείοντάς τους με 4-1. Σχεδόν τρεις μήνες αργότερα ο Άλεξ Καρούζο μίλησε για αυτή την σειρά στο podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ "The old man and the three" και αποθέωσε το Μιλγουόκι, πετώντας ωστόσο αστειευόμενος και ένα "καρφάκι" για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με την συζήτηση να πηγαίνει στην σειρά με τους Μπακς, ο γκαρντ των Μπουλς τόνισε: "Νομίζω ότι υπήρχε διαφορά στην εμπειρία. Μετά το Game 1 είδαν VIDEO και κατάλαβαν τι πρέπει να βελτιώσουν, αλλά ήμασταν πιο πεινασμένοι και νικήσαμε εύκολα. Τότε πήγαν και είδαν πάλι VIDEO και κατάλαβαν ότι δεν είναι όπως την προηγούμενη χρονιά. Στο Game 3 λοιπόν μπήκαν στο παρκέ και μας διέλυσαν".

Κάπου εκεί όμως ήταν που ο Καρούζο αποφάσισε να κάνει πλάκα στον Γιάννη, δηλώνοντας: "Μετά, στο Game 4 και στο Game 5 βρήκαν ρυθμό. Η διαφορά που υπήρχε στην εμπειρία έκανε την διαφορά, ενώ την ίδια στιγμή οι διαιτητές δεν σφυρίζουν κανένα επιθετικό φάουλ στον Γιάννη και είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις".

Με το πάνελ τότε να βάζει τα γέλια και τον Τζέι Τζέι Ρέντικ να του λέει ότι ίσως υπερβάλλει, ο Καρούζο σοβαρεύτηκε τότε και αποθέωσε τον Γιάννη: "Ναι είναι υπερβολικό. Είναι freak. Το παρατσούκλι που έχει είναι τέλειο. Ο τύπος βελτιώνεται κάθε χρόνο και αυτό είναι κάτι που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος. Έχει την λογική του να δουλεύει συνέχεια. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ένας από τους καλύτερους, αλλά συνεχίζει να θέλει να γίνει καλύτερος. Είναι πεινασμένος και συνεχίζει να δουλεύει. Αυτό είναι σπουδαίο. Το να αποκλείσουμε τους Μπακς στα playoffs τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολο".

Δείτε το podcast, με την απάντηση του Καρούζο για την σειρά με τους Μπακς και τον Γιάννη να έρχεται στο 46:00:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ