ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ

NBA: Πέλικανς και Γουίλιαμσον υπογράφουν supermax συμβόλαιο που φτάνει μέχρι και τα 231 εκατομμύρια

New Orleans Pelicans forward Zion Williamson stands by the bench during introductions prior to tip off of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets in New Orleans, Friday, March 11, 2022. (AP Photo/Derick Hingle)
New Orleans Pelicans forward Zion Williamson stands by the bench during introductions prior to tip off of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets in New Orleans, Friday, March 11, 2022. (AP Photo/Derick Hingle) 2022 AP PHOTO/DERICK HINGLE

Ένα βήμα μακριά από την υπογραφή supermax συμβολαίου που φτάνει μέχρι και τα 231 εκατομμύρια δολάρια βρίσκονται οι Πέλικανς και ο Ζάιον Γουίλιαμσον, όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια του Athletic.

Η μεγάλη επιθυμία του Ζάιον Γουίλιαμσον να υπογράψει supermax συμβόλαιο με τους Πέλικανς παίρνει σάρκα και οστά και η ομάδα της Νέας Ορλεάνης είναι κοντά στο να του προσφέρει πενταετές supermax συμβόλαιο με συνολικές απολαβές ακόμα και τα 231 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον μέχρι τη σεζόν 2027/28 ο Γουίλιαμσον θα αγωνίζεται με την φανέλα των Πέλικανς κάτι που ήθελε και ο ίδιος πολύ και τόνιζε σε κάθε του δήλωση.

Ο Γουίλιαμσον έχασε όλη την σεζόν 2021/22 λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι, ενώ κατά την διάρκεια της σεζόν υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η σχέση του με τον οργανισμό των Πέλικανς ήταν προβληματική. Ο ίδιος ωστόσο διέψευσε αυτό το γεγονός αρκετές φορές, με τις τελευταίες πληροφορίες να τον θέλουν απολύτως υγιή και έτοιμο να κυριαρχήσει την νέα σεζόν.

TAGS ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ