NBA

NBA, Γουίλιαμσον: "Φυσικά και θα υπέγραφα επέκταση συμβολαίου με τους Πέλικανς"

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον με την φανέλα των Πέλικανς
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον με την φανέλα των Πέλικανς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον δήλωσε ότι θέλει να μείνει στους Πέλικανς και να υπογράψει επέκταση συμβολαίου το καλοκαίρι, ανοίγοντας την πόρτα για συζητήσεις με την Νέα Ορλεάνη.

Οι Πέλικανς κοιτούν ήδη την επόμενη ημέρα μετά τον αποκλεισμό τους στον πρώτο γύρο από τους Σανς. Ο Ζάιον Γουίλιαμσον, που έχασε όλη την φετινή σεζόν, βλέπει τον εαυτό του ως μέλος της ομάδας. Και με ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Το καλοκαίρι οι Πέλικανς έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στον Γουίλιαμσον πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους με 5ετές μάξιμουμ συμβόλαιο αξίας 181 εκατ. δολαρίων. Μοιάζουν σίγουρα διατεθειμένοι να του προσφέρουν συμβόλαιο. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα θελήσουν να δώσουν μάξιμουμ συμβόλαιο σε έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί σε μόλις 85 αγώνες σε 3 χρόνια και έχασε όλη την φετινή σεζόν. Ο ίδιος πάντως... σίγουρα θα το υπέγραφε.

"Φυσικά και θα το υπέγραφα. Θα το υπέγραφα πολύ γρήγορα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γουίλιαμσον στην media day των Πέλικανς με αφορμή το φινάλε της σεζόν, για να προσθέσει: "Το να είμαι στο γήπεδό μας και να βλέπω την ατμόσφαιρα που είχαμε ήταν όμορφο. Ειχαμε καταπληκτικό κλίμα στα αποδυτήρια. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε καλό κλίμα. Φέτος είχαμε καταπληκτικό κλίμα, υποθέτω λόγω των playoffs".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Γουίλιαμσον τόνισε: "Για να πω την αλήθεια, ήταν χάλια για εμένα να κάθομαι. Θέλω απλώς να βρίσκομαι στο παρκέ. Βλέπω ότι έχουμε προοπτική. Έχουμε πολλά σπουδαία κομμάτια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βγω στο παρκέ με τα παιδιά".

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ