NBA

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον θέλει να σαρώσει το NBA

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον θέλει να σαρώσει το NBA
2021 AP PHOTO/MATTHEW HINTON

Ασταμάτητα δουλεύει στις εγκαταστάσεις των Νιου Ορλίανς Πέλικανς ο Ζάιον Γουίλιαμσον, με στόχο να βρίσκεται στο 100% στην έναρξη της τέταρτης σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας.

Έχασε όλη τη σεζόν 2021/22, την τρίτη της επαγγελματικής του καριέρας, μετά από 24 αγώνες στη rookie και 61 αγώνες στη δεύτερη χρονιά του στο NBA. Εμφανιζόταν υπέρβαρος, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στα γόνατα, όμως ο Ζάιον Γουίλιαμσον φαίνεται πως έχει πλέον καταλάβει τι χρειάζεται να κάνει για να προχωρήσει προς τα εμπρός και να παίξει το μπάσκετ που μπορεί.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπράντον Ρόμπινσον, ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη και δουλεύει ασταμάτητα στις εγκαταστάσεις των Πέλικανς, με στόχο να εμφανιστεί στην έναρξη της σεζόν 2022/23 πανέτοιμος, στην καλύτερη δυνατή φυσική και πνευματική κατάσταση.

"Έχει αποφασίσει να αποδείξει στη Λίγκα και στους συμπαίκτες του ότι θα είναι στο 100%. Και όπως δείχνει αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε καλό δρόμο για να είναι αυτός που είδαμε πριν από δύο χρόνια" γράφει ο Ρόμπινσον, με τους Πέλικανς να έχουν έναν σπουδαίο κορμό με τους Ντεβόντε Γκρέιαμ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Μπράντον Ίνγκραμ, Χέρμπερτ Τζόουνς, Τζάκσον Χέιζ, Γιόνας Βαλαντσιούνας τον οποίο ο Ζάιον μπορεί πράγματι να εκτοξεύσει.

Στη σεζόν 2020/21 ο Γουίλιαμσον είχε 27 πόντους (62.2% στο δίποντο, 29.4% στο τρίποντο, 69.8% στις βολές), 7.2 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ, ένα κλέψιμο και 2.7 λάθη ανά 33.2 λεπτά.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ