NBA

NBA, Πέλικανς: Ο Γουίλιαμσον δήλωσε - ξανά - ότι θέλει να μείνει

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον σε ρόλο... πλέι μέικερ σε αγώνα των Νιου Ορλίανς Πέλικανς τον Μάιο του 2021
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον σε ρόλο... πλέι μέικερ σε αγώνα των Νιου Ορλίανς Πέλικανς τον Μάιο του 2021 2021 AP PHOTO/GERALD HERBERT

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον συνεχίζει να δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ότι θέλει να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου με τους Πέλικανς, κάτι που επανέλαβε και σε καμπ που διοργάνωσε.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον είχε δηλώσει αμέσως μετά το τέλος της σεζόν ότι θα υπέγραφε πρόωρη επέκταση συμβολαίου αν του την πρόσφεραν οι Πέλικανς. Φρόντισε λοιπόν να επαναλάβει δημόσια ότι θέλει να μείνει πιστός στην ομάδα του.

Ο νεαρός φόργουορντ διοργάνωσε ένα καμπ για παιδιά στην Νέα Ορλεάνη και μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε για ακόμα μία φορά ότι στο μυαλό του έχει μόνο τους Πέλικανς. "Θέλω να είμαι εδώ. Δεν είναι μυστικό. Αισθάνομαι ότι το έχω κάνει ξεκάθαρο αυτό" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γουίλιαμσον, για να προσθέσει: "Το καμπ που κάνω δεν έχει κάποια σχέση με αυτή μου την επιθυμία. Απλώς θέλω να γίνω πυλώνας για την κοινότητά μου".

Ο Γουίλιαμσον έχασε όλη την σεζόν 2021/22 λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι, ενώ κατά την διάρκεια της σεζόν υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η σχέση του με τον οργανισμό των Πέλικανς ήταν προβληματική. Ο ίδιος ωστόσο διέψευσε αυτό το γεγονός αρκετές φορές, με τις τελευταίες πληροφορίες να τον θέλουν απολύτως υγιή και έτοιμο να κυριαρχήσει την νέα σεζόν.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ