ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

NBA: Οι Λέικερς είναι η μοναδική ομάδα που βρίσκεται στο παιχνίδι των ανταλλαγών για τον Ίρβινγκ

Ο Καϊρί Ίρβινγκ
Ο Καϊρί Ίρβινγκ © 2022 SETH WENIG/AP IMAGES

Ο Καϊρί Ίρβινγκ και οι Νετς ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου να βρεθεί ομάδα για ανταλλαγή, με τους Λέικερς να είναι για την ώρα η μοναδική ομάδα, σύμφωνα με το ESPN, που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον ανεμβολίαστο γκαρντ του Μπρούκλιν.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ ζήτησε και πήρε από τους Νετς αυτό που ήθελε, την άδεια προκειμένου να βρει ομάδες για ανταλλαγή. Ο σταρ της ομάδας επιθυμεί να αποχωρήσει και έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει πιθανούς μνηστήρες προκειμένου να μπουν στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων και των ανταλλαγών.

Ο Ίρβινγκ, που δημιούργησε ντόρο με την απόφασή του να μην εμβολιαστεί και έχασε πολλά παιχνίδια των Νετς, δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμα την player option στο συμβόλαιό του, απέφυγε να απαντήσει για το μέλλον του και βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Μπρούκλιν.

Όπως αναφέρει το ESPN και ο γνωστός δημοσιογράφος, Έιντριαν Βοϊναρόβσκι, η μοναδική - ως τώρα- ομάδα που έχει μπει στο τριπάκι για την απόκτηση του Ίρβινγκ είναι οι Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Το δίδυμο ΛεΜπρόν - Ίρβινγκ φαντάζει τρομακτικό όμως δεν είναι καθόλου απίθανο να το δούμε.

Ο Ίρβινγκ θέλει μία ομάδα να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και ανταλλαγών, οι Λέικερς δείχνουν πρόθυμοι όμως οι Νετς δεν έχουν ικανοποιηθεί ως τώρα με κάποιο από τα πακέτα που προσφέρει η ομάδα του Λος Άντζελες, όπως υποστηρίζει ο Βοϊναρόβσκι.

Τα περιθώρια στενεύουν και ο Ίρβινγκ έχει μέχρι τις 30 Ιουνίου προκειμένου να ενεργοποιήσει, ή όχι την option στο συμβόλαιό του. Σε περίπτωση που πάρει τα 36.5 εκατομμύρια του συμβολαίου του, το δικαίωμα που απέκτησε για ανταλλαγή χάνεται και τα περιθώρια για τον ίδιο στενεύουν.

Οι Νετς θα μπορούν ακόμα να τον αναταλλάξουν μιας και το συμβόλαιό του πλησιάζει προς την λήξη του αλλά το "παιχνίδι" θα γίνει με τους δικούς τους όρους και ο Ίρβινγκ δεν θα μπορεί να παρέμβει ή να έχει λόγο για την ομάδα για την οποία προορίζεται.

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ