ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

NBA: Ο Ίρβινγκ απέφυγε να απαντήσει για το μέλλον του στους Νετς και δουλεύει ήδη την ανταλλαγή του

NBA: Ο Ίρβινγκ απέφυγε να απαντήσει για το μέλλον του στους Νετς και δουλεύει ήδη την ανταλλαγή του
AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμα την player option στο συμβόλαιό του με τους Νετς, με τον ίδιο να αποφεύγει με χιούμορ να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το μέλλον του στο Μπρούκλιν

Το μέλλον του Καϊρί Ίρβινγκ στους Νετς παραμένει αβέβαιο. Ο σταρ της ομάδας του Μπρούκλιν δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμα την player option στο συμβόλαιό του και τα σενάρια για αποχώρησή του οργιάζουν. Αυτά ενίσχυσε λίγο παραπάνω μία απάντηση που έδωσε, ή μάλλον που δεν έδωσε σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το μέλλον του στην ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Ίρβινγκ απέφυγε να απαντήσει, έκανε χιούμορ και πρότεινε στον ρεπόρτερ να ρωτήσει τη γυναίκα του που το συνόδευε. "Θα το προσπεράσω, ρωτήστε τη γυναίκα μου", είπε ο Ίρβινγκ που φούντωσε τις φήμες για αποχώρηση.

Ο Ίρβινγκ έχει ζητήσει και έχει πάρει από την ομάδα την άδεια να πάρει προτάσεις ανταλλαγής και από άλλες ομάδες του ΝΒΑ. Υπενθυμίζεται ότι την φετινή σεζόν ο Ίρβινγκ αγωνίστηκε μόλις σε 29 αγώνες λόγω της απόφασής του να μην εμβολιαστεί. Ο λόγος ήταν ότι μέχρι τον Απρίλιο - βάσει νομοθεσίας - δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες που γίνονταν στην Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός ομάδας, μέχρι να επιστρέψει τα Χριστούγεννα. Ο ίδιος ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν μετάνιωσε για αυτή την απόφαση.

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ