NBA

NBA: Ο Χάρντεν αποβλήθηκε στο Game 3 με τους Νετς για χτύπημα στα γεννητικά όργανα του Ο'Νιλ

NBA: Ο Χάρντεν αποβλήθηκε στο Game 3 με τους Νετς για χτύπημα στα γεννητικά όργανα του Ο'Νιλ
PRINTSCREEN

Ο Τζέιμς Χάρντεν ξεπέρασε τα όρια σε μία φάση στο Game 3 των Σίξερς με τους Νετς και στην προσπάθειά του να ξεπεράσει τον Ρόις Ο'Νιλ τον χτύπησε στα γεννητικά όργανα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί, σε μία αποβολή που έμοιαζε περισσότερο με... συγγνώμη των διαιτητών για την μη αποβολή του Τζοέλ Εμπίντ νωρίτερα στο παιχνίδι.

Το Game 3 των Νετς με τους Σίξερς (νίκη των δεύτερων με 102-97) είχε ένταση, είχε νεύρα, μία... μη αποβολή του Τζοέλ Εμπίντ για κλωτσιά στα γεννητικά όργανα του Νικ Κλάξτον και δύο αποβολές. Η πρώτη εξ αυτών ήρθε για τον Τζέιμς Χάρντεν (ο δεύτερος που αποβλήθηκε ήταν ο Κλάξτον των Νετς), ο οποίος πιθανότατα πλήρωσε το γεγονός ότι... δεν αποβλήθηκε ο Εμπίντ στο ξεκίνημα του αγώνα.

Το παιχνίδι βρισκόταν στο φινάλε της 3ης περιόδου, όταν ο Χάρντεν πήρε την μπάλα με τον Ρόις Ο'Νιλ να τον μαρκάρει. Στην συνέχεια να τον αποφύγει λοιπόν, άπλωσε το χέρι του και υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ. Η λεπτομέρεια ωστόσο ήταν ότι βρήκε κατά λάθος τον αντίπαλό του στα γεννητικά όργανα. Αποτέλεσμα ήταν οι διαιτητές να παρατηρήσουν την φάση στο replay και να τον αποβάλλουν με flagrant foul 2 θεωρώντας ότι το έκανε επίτηδες, σε μία απόφαση που έκανε ακόμα και τους φίλους των Νετς να γιουχάρουν, αφού θυμήθηκαν τι είχε γίνει με τον Εμπίντ.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ