NBA

NBA, Νετς: Ο Κλάξτον αποβλήθηκε με στο Game 3 με τους Σίξερς επειδή φώναξε στον Εμπίντ έπειτα από καλάθι που σημείωσε

NBA, Νετς: Ο Κλάξτον αποβλήθηκε με στο Game 3 με τους Σίξερς επειδή φώναξε στον Εμπίντ έπειτα από καλάθι που σημείωσε
PRINTSCREEN

Ο Νικ Κλάξτον άφησε τα συναισθήματά του να τον καταβάλλουν στο Game 3 των Νετς με τους Σίξερς και το πλήρωσε, αφού έπειτα από ένα καλάθι που σημείωσε φώναξε στον Τζοέλ Εμπίντ και αποβλήθηκε με 2η τεχνική ποινή.

Το Game 3 των Νετς με τους Σίξερς (νίκη της Φιλαντέλφεια με 102-97) είχε νεύρα, τεχνικές ποινές, αντιαθλητικά φάουλ, μία μη αποβολή του Τζοέλ Εμπίντ για κλωτσιά στα γεννητικά όργανα του Νικ Κλάξτον και μία αποβολή του Τζέιμς Χάρντεν για χτύπημα στα γεννητικά όργανα του Ρόις Ο'Νιλ. Είχε και μία αποβολή με 2η τεχνική ποινή για τον Κλάξτον επειδή ξέφυγε.

Ο σέντερ των Νετς ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε μία φάση στην 4η περίοδο, αφού πρώτα σκόραρε μπροστά στον Εμπίντ και στην συνέχεια... έσφιξε το σώμα του και του φώναξε, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να τον χρεώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη με τεχνική ποινή και να τον αποβάλλουν. Ο νεαρός σέντερ είχε χρεωθεί με την 1η τεχνική του ποινή στο ξεκίνημα του αγώνα όταν πέρασε πάνω από τον Εμπίντ, κάτι που είχε οδηγήσει στην κίνηση του σέντερ των Σίξερς να τον κλωτσήσει.

Δείτε το VIDEO με την φάση που οδήγησε στην αποβολή του Κλάξτον:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ