NBA

NBA: Ο Εμπίντ κλώτσησε στα γεννητικά όργανα των Κλάξτον, αλλά δεν αποβλήθηκε, φωνάζουν οι Νετς

NBA: Ο Εμπίντ κλώτσησε στα γεννητικά όργανα των Κλάξτον, αλλά δεν αποβλήθηκε, φωνάζουν οι Νετς
PRINTSCREEN

Ένα σκηνικό που σηκώνει πολλά ερωτηματικά συνέβη μόλις στο 3ο λεπτό του Game 3 των Νετς με τους Σίξερς, με τον Τζοέλ Εμπίντ να εκνευρίζεται επειδή ο Νικ Κλάξτον πέρασε από πάνω του και να τον κλωτσάει στα γεννητικά όργανα, αλλά παρόλα αυτά να μην αποβάλλεται.

Στο NBA έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι δεν έχει σημασία τι κάνει κάποιος, αλλά ποιος το κάνει. Ο Τζοέλ Εμπίντ αποτελεί σίγουρα ένα καλό παράδειγμα για αυτό, αφού προέβη σε μία κίνηση που θα οδηγούσε σε αποβολή το 95% των παικτών του NBA, αλλά για τον ίδιο η ποινή ήταν ένα... Flagrant Foul 1.

Το Game 3 των Νετς με τους Σίξερς (νίκη των δεύτερων με 102-97) βρισκόταν μόλις στο 3ο λεπτό του, όταν ο Νικ Κλάξτον δέχθηκε alley oop πάσα από τον Μάικλ Μπρίτζες και κάρφωσε μπροστά στον Εμπίντ, κερδίζοντας και το φάουλ. Τότε ήταν που έδειξε ασέβεια και πέρασε πάνω από τον σέντερ της Φιλαντέλφεια, ο οποίος όμως εκνευρίστηκε από αυτό και τον κλώτσησε στα γεννητικά όργανα, ρίχνοντάς τον στο παρκέ!

Όπως είναι λογικό, υπήρξε ένταση, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μπλέκονται. Οι διαιτητές μπήκαν στην μέση και στην συνέχεια είδαν την φάση στο replay. Αφού λοιπόν είδαν την φάση, η απόφασή τους ήταν να τιμωρήσουν με τεχνική ποινή τον Κλάξτον και flagrant foul 1 τον Εμπίντ αντί για flagrant 2, που θα σήμαινει την αποβολή του. Μία απόφαση που δεν άρεσε ιδιαίτερα στους Νετς, κάτι που έδειξαν άμεσα.

Δείτε την φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι Νετς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ