NBA

NBA, Νικς: Βάζουν στα... πιτς τον Τζούλιους Ραντλ μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Τζούλιους Ραντλ με την φανέλα των Νικς
Ο Τζούλιους Ραντλ με την φανέλα των Νικς Ⓒ 2022 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζούλιους Ραντλ συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με τον Τομ Τίμποντο να δηλώνει ότι πιθανότατα ο σταρ της ομάδας θα τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τέσσερις αγώνες έχουν μείνει στους Νικς μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα χρειαστεί να τους δώσουν χωρίς τον Τζούλιους Ραντλ, αφού οι Νεοϋρκέζοι δεν σκοπεύουν να τον χρησιμοποιήσουν.

Την είδηση έκανε γνωστή ο τεχνικός της ομάδα, Τομ Τίμποντο, ο οποίος μετά την ήττα από τους Καβαλίερς (101-119) δήλωσε σχετικά: "Δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Μάτζικ αύριο (σ.σ σήμερα) και πιθανότατα για το υπόλοιπο της σεζόν. Ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό εδώ και καιρό".

Η φετινή χρονιά ήταν απογοητευτική για τον Ραντλ, ο οποίος προερχόταν από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του (2020/21) όπου είχε αναδειχθεί "Πιο βελτιωμένος παίκτης" και μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας. Φέτος ωστόσο είδε τους αριθμούς του να πέφτουν σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ και κλεψίματα, έχοντας 20.1 πόντους, 9.9 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ και 0.7 κλεψίματα μέσο όρο με 41.1% στα σουτ (χαμηλότερο ποσοστό της καριέρας του) σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Το χειρότερο για τον Ραντλ είναι ότι η σχέση του με το κοινό των Νικς πέρασε κρίση λόγω μίας χειρονομίας που τους έκανε σε έναν αγώνα με τους Σέλτικς. Αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσουν γιουχαΐσματα στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τους Σπερς, χωρίς να είναι πλέον σίγουρο ότι η σχέση έχει αποκατασταθεί.

Όπως και να έχει, το φετινό καλοκαίρι θα έχει ενδιαφέρον τόσο για τον Ραντλ όσο και για τους Νικς, αφού οι φήμες περί ανταλλαγής του άλλοτε All Star φόργουορντ πληθαίνουν. Μέχρι τότε, το μόνο που μπορούν να κάνουν όλοι είναι... υπομονή.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ