NBA

NBA: Οι φίλοι των Νικς γιούχαραν τον Ραντλ, βαραίνει το κλίμα για τον All Star φόργουορντ

Ο Τζούλιους Ραντλ με την φανέλα των Νικς
Ο Τζούλιους Ραντλ με την φανέλα των Νικς Ⓒ 2022 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Η κόντρα που άνοιξε ο Τζούλιους Ραντλ με τους φίλους των Νικς μετά την χειρονομία που τους έκανε πριν από μερικά βράδια συνεχίστηκε, με τους Νεοϋορκέζους να γιουχάρουν τον σταρ της ομάδας στον αγώνα με τους Σπερς.

Ο Τζούλιους Ραντλ αποφάσισε να τα βάλει με το λάθος κοινό όταν έκανε "thumbs down" στους φίλους των Νικς στον αγώνα με τους Σέλτικς και στην συνέχεια δήλωσε ότι το έκανε για να "σκάσουν", κάτι που οδήγησε και σε πρόστιμο από το NBA. Το διαπίστωσε αυτό με τον άσχημο τρόπο στον αγώνα με τους Σπερς (νίκη με 111-96 για τους Νικς).

Παίζοντας για πρώτη φορά εντός έδρας έπειτα από στην γνωστή χειρονομία και τις δηλώσεις που έκανε - αφού μεσολάβησε ένας εκτός έδρας αγώνας με τους Σέλτικς - ο Ραντλ άκουσε το κοινό των Νικς να τον γιουχάρει χλιαρά στην παρουσίαση των ομάδων. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, αφού η κάκιστη απόδοσή του στην συνέχεια (2 πόντοι με 1/7 σουτ, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 λάθη) έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Από ένα σημείο και μετά κάθε άστοχο σουτ και λάθος του Ραντλ έφερνε μουρμούρα στην εξέδρα και κάποια γιουχαΐσματα, μία άλλη στιγμή ακούστηκε το σύνθημα "Ο Ραντλ είναι χάλια" (σ.σ "Randl sucks), ενώ κάποιοι άλλοι φίλοι της ομάδας φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Όμπι Τόπιν - ο οποίος συνήθως έρχεται από τον πάγκο και του δίνει ανάσες. Κοινώς, έγινε σαφές ότι οι φίλοι της ομάδας δεν ξέχασαν την χειρονομία και τις ατάκες του Ραντλ κι ας απολογήθηκε μέσω Instagram την επόμενη μέρα.

Όπως και να έχει, με τους Νικς να έχουν τα γνωστά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και τον Ραντλ να είναι σκιά του εαυτού του φέτος, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς ιδανικά. Και υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να αλλάξει αυτό: 1. Να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του ο Ραντλ στα περσινά επίπεδα. 2. Να παραχωρηθεί με ανταλλαγή. Μένει να φανεί αν θα γίνει κάτι από τα δύο.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ