NBA

NBA: Ο Ραντλ έστειλε μήνυμα στο κοινό της Νεάς Υόρκης κάνοντας thumbs down

NBA: Ο Ραντλ έστειλε μήνυμα στο κοινό της Νεάς Υόρκης κάνοντας thumbs down
2022 AP PHOTO/ADAM HUNGER

Με μία μόνο κίνηση, ο Τζούλιους Ράντλ πέρασε το δικό του μήνυμα στο κοινό της Νέας Υόρκης κάνοντας thumbs down μετά από καλάθι που σημείωσε κόντρα στους Σέλτικς.

Την ενόχλησή του προς το κοινό των Νικς έδειξε με μία μόνο κίνηση ο Τζούλιους Ραντλ καθώς μετά από καλάθι που σημείωσε απέναντι στους Σέλτικς έκανε thumbs down δίνοντας έτσι το δικό του μήνυμα στο κοινό για τη συμπεριφορά τους στους αγώνες. Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε θέμα στα αμερικανικά Μέσα τα οποία ανέφεραν πως η χειρονομία αυτή ήταν ένα μήνυμα του Ραντλ προς τους φιλάθλους να σταματήσουν να μιλάνε και είτε να υποστηρίξουν την ομάδα, είτε να τη γιουχάρουν.

Ο Ραντλ φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την ουδέτερη στάση των φιλάθλων που παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν πηγαίνει τόσο καλά όσο θα ήθελε στη σεζόν, εκείνοι δεν δείχνουν την στήριξή τους και μένουν άπραγοι.

Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του μετά από το ματς είπε πως η συγκεκριμένη κίνηση ήθελε να πει έμμεσα στο κοινό να μην μιλάει και να κάνει τη δουλειά του, ενώ δεν προσδιόρισε το τι τον οδήγησε στο να κάνει αυτή τη χειρονομία.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ