NBA

NBA, Μπακς: Ακυρώθηκε η προβολή του Game 7 με τους Σέλτικς έξω από το γήπεδο λόγω των πυροβολισμών στο Game 6

Το Fiserv Forum με χιλιάδες κόσμο πριν το Game 6 των τελικών του 2021 κόντρα στους Σανς
Το Fiserv Forum με χιλιάδες κόσμο πριν το Game 6 των τελικών του 2021 κόντρα στους Σανς Ⓒ 2021 JEFFREY PHELPS/ ASSOCIATED PRESS

Οι πυροβολισμοί που έπεσαν λίγο πριν από το τέλος του Game 6 με τους Σέλτικς έξω από το Fiserv Forum και η απαγόρευση κυκλοφορίας που επιβλήθηκε σε νέους κάτω των 21 ετών οδήγησε τους Μπακς στην ακύρωση προβολής του Game 7 σε οθόνες εκτός του γηπέδου για λόγους ασφαλείας.

Οι φίλοι των Μπακς που θέλουν να παρακολουθήσουν το Game 7 με τους Σέλτικς στην Βοστώνη (22:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) θα πρέπει να συμβιβαστούν και τον καναπέ του σπιτιού τους. Ο λόγος είναι ότι τα "Ελάφια" ακύρωσαν την προβολή του αγώνα που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σε γιγαντοοθόνες έξω από το γήπεδό τους (Fiserv Forum) για λόγους ασφαλείας.

Με το Game 6 να σημαδεύεται από τους πυροβολισμούς που έπεσαν εκτός γηπέδου λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί και τον δήμαρχο του Μιλγουόκι να επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας σε νέους κάτω των 21 ετών, οι Μπακς πήραν αυτή την απόφαση για να αποφευχθεί νέο αιματοκύλισμα.

Υπολογίζεται ότι αν η εκδήλωση των Μπακς διοργανωνόταν κανονικά, στο Fiserv Forum θα βρισκόντουσαν περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι, κάτι που κρίθηκε απαγορευτικό μετά τα συμβάντα των προηγούμενων ημερών.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ