NBA

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Μιλγουόκι μετά από το αιματοκύλισμα

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Μιλγουόκι μετά από το αιματοκύλισμα
2022 AP PHOTO/MANUEL BALCE CENETA

Αγωνία και τρόμος στο Μιλγουόκι από το αιματοκύλισμα με τους 20 τραυματίες από πυροβολισμούς μετά από το Μπακς - Σέλτικς, απαγόρευση κυκλοφορίας σε νέους κάτω των 21 ετών από τον δήμαρχο της πόλης.

Σε κατάσταση συναγερμού εξακολουθεί να βρίσκεται το Μιλγουόκι μετά από τα επεισόδια που έγιναν χθες βράδυ, αμέσως μετά από το τέλος του Game 6 της ημιτελικής σειράς της Ανατολής ανάμεσα στους Μπακς και τους Σέλτικς.

Οι πρώτοι πυροβολισμοί τραυμάτισαν τρία άτομα στους περιβάλλοντες χώρους του Fiserv Forum, ενώ λίγη ώρα αργότερα υπήρξαν ακόμη περισσότεροι στην Γουότερ Στριτ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συνολικά 20 τραυματίες, να γίνουν 10 συλλήψεις και να κατασχεθούν αρκετά όπλα.

Σήμερα, ο Δήμαρχος της πόλης, Καβαλίερ Τζόνσον, ανακοίνωσε πως απαγορεύεται η κυκλοφορία στους δρόμους του Μιλγουόκι για όσους είναι κάτω των 21 ετών, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για το χθεσινό αιματοκύλισμα, να βρεθούν όλοι οι δράστες και κυρίως τα κίνητρά τους. Όποιος δεν συμμορφωθεί, θα συλληφθεί και να πληρώσει πρόστιμο 691 δολαρίων.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ