NBA

NBA, Γουέστμπρουκ σε δημοσιογράφο στο twitter: "Μην λες κάτι για μένα εδώ μέσα που δεν θα το έλεγες μπροστά μου"

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ επιτέθηκε μέσω twitter στον γνωστό δημοσιογράφο Σκιπ Μπέιλες λόγω ενός χαρακτηρισμού του δεύτερου για το πρόσωπό του, λέγοντας ότι πρέπει να πάψει να λέει πράγματα που δεν θα έλεγε μπροστά του.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έγινε ο τελευταίος NBAερ - μέχρι τον επόμενο - που τα έβαλε ανοιχτά με τον γνωστό δημοσιογράφο Σκιπ Μπέιλες. Και είχε τους λόγους του, όπως τους λόγους του είχε πριν από μερικούς μήνες ο Κέβιν Ντουράντ και πρόσφατα ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Ο γνωστός δημοσιογράφος - που φημίζεται γενικά για τις ακραίες θέσεις που παίρνει για να προκαλέσει - σχολίασε στο twitter την απόφαση των Λέικερς να επιλέξουν τον Μαξ Κρίστι στο NBA Draft 2022 πετώντας με κάποιον τρόπο "καρφί" για τον Γουέστμπρουκ, γράφοντας: "Οι Λέικερς πήραν στον δεύτερο γύρο τον Μακ Κρίστι του Μίτσιγκαν, ο οποίος σούταρε με 32% στο τρίποντο πέρυσι. Τέλεια! Θα ταιριάξει μία χαρά με τον ΛεΜπρόν και τον Γουέστμπρικ".

Το σχόλιο του Μπέιλες ήταν ξεκάθαρα επιθετικό, αφού έβαλε τη λέξη brick - που σημαίνει τούβλο- στο όνομα του Γουέστμπρουκ, σε μία κίνηση που έχει κάνει πολύς κόσμος στο παρελθόν στα social media για να πικάρει το κακό σουτ του σταρ των Λείκερς. Αυτό όμως είναι κάτι που ο All Star γκαρντ έχει ξεκαθαρίσει ότι τον ενοχλεί, κυρίως επειδή πλέον τα παιδιά του πάνε σχολείο και τα κοροϊδεύουν. Βλέποντας λοιπόν αυτό το post, δεν το άφησε ασχολίαστο.

"Έι... πρόσεχε το στόμα σου. Μην λες κάτι εδώ που δεν θα το έλεγες μπροστά μου" έγραψε χαρακτηριστικά ο Γουέστμπρουκ απαντώντας στο σχόλιο του Μπέιλες, συνεχίζοντας την κόντρα του με τον δημοσιογράφο.

Όπως γίνεται σαφές, ο Μπέιλες συνεχίζει να κάνει εχθρούς. Αυτό όμως είναι σαφές ότι δεν τον ενοχλεί ιδιαίτερα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ