NBA

NBA: Ο Ντουράντ την είπε σε γνωστό δημοσιογράφο που τον αποθέωσε

Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς
Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 TONY GUTIERREZ/ASSOCIATED PRESS

Ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Σκιπ Μπέιλες, αποθέωσε τον Κέβιν Ντουράντ μέσω twitter και τον αποκάλεσε κορυφαίο παίκτη στον κόσμο πετώντας καρφί προς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον σταρ των Νετς να απαντάει άμεσα και να λέει ότι... δεν τον συμπαθεί.

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ένας από τους - πολλούς είναι η αλήθεια - παίκτες του NBA που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον δημοσιογράφο/αναλυτή Σκιπ Μπέιλες. Ο τρόπος που το εξέφρασε ωστόσο αυτή τη φορά σίγουρα προκάλεσε εντύπωση.

Ο σταρ των Νετς οδήγησε την - χωρίς 9 παίκτες, 7 εκ των οποίων ήταν στο πρωτόκολλο κορονοϊού - ομάδα του στην νίκη με 131-129 επί των Χοκς στην παράταση, έχοντας 34 πόντους και triple-double. Μετά τον αγώνα λοιπόν, ο Μπέιλες έγραψε στο twitter:

"Ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη ανέλαβε πάλι δράση σήμερα στο Μπρούκλιν και ήταν δολοφόνος στην παράταση για τους χτυπημένους από κορονοϊό Νετς. Δεν είναι κανείς σαν τον Κέβιν Ντουράντ. Βλέπεις ΛεΜπρόν;"

Ο Ντουράντ λοιπόν δεν έχασε χρόνο και λίγες στιγμές αργότερα παρέθεσε το σχετικό tweet και έγραψε ως απάντηση: "Αλήθεια δεν σε συμπαθώ".

Δείτε το σχετικό post:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ