NBA

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς φοβούνται ότι ίσως χάσει όλη την σειρά με τους Πέισερς

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) stands on the court during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Friday, March 8, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) stands on the court during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Friday, March 8, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong) AP

Νέα δεδομένα για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού ο Σαμς Σαράνια αποκάλυψε ότι οι Μπακς θεωρούν ότι είναι ανοιχτό να μείνει εκτός δράσης ακόμα και 4 εβδομάδες, κάτι που - αν επιβεβαιωθεί - σημαίνει ότι θα απουσιάσει από όλη την σειρά με τους Πέισερς.

Οι Μπακς ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την σειρά του πρώτου γύρου των playoffs με τους Πέισερς χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ενώ όμως εκφράζεται αισιοδοξία ότι ο "Greek Freak" θα επιστρέψει σύντομα, ο Σαμς Σαράνια ανέφερε σε εκπομπή ότι υπάρχει φόβος πως ο τραυματισμός του Γιάννη στην γάμπα ενδέχεται να τον αφήσει εκτός δράσης ακόμα και για συνολικά 4 εβδομάδες, κάτι που - αν συμβεί - σημαίνει ότι θα χάσει όλη την σειρά με τους Πέισερς.

"Η κατάσταση του Γιάννη για να ξεκινήσει την σειρά παραμένει σε αμφιβολία. Κάνει θεραπεία κάθε μέρα, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο να ξεκινήσει την σειρά, ενώ μου έχει αναφερθεί ότι το διάστημα απουσίας του μπορεί να είναι οπουδήποτε ανάμεσα στις 2 με τις 4 εβδομάδες" είπε αρχικά ο Σαράνια, παγώνοντας τους φίλους των Μπακς, για να προσθέσει:

"Ξέρουμε ότι είναι υπεράνθρωπος, αλλά όλο αυτό σημαίνει ότι τίθεται σε αμφιβολία η παρουσία του στην σειρά. Οι Μπακς και ο Γιάννης προσέχουν με αυτό τον τραυματισμό. Ήδη μέσα στην σεζόν είχε στο ίδιο πόδι κάποια στιγμή τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα και έναν τραυματισμό στον δικέφαλο, πριν από αυτό τον τραυματισμό.

Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι Μπακς και ο Γιάννης είναι να επιστρέψει στην δράση με τραυματισμό στην γάμπα, χωρίς να είναι 100% και να πάθει υποτροπή ή κάποιον χειρότερο τραυματισμό".

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο για τον σταρ των Μπακς, τότε είναι σαφές ότι το Μιλγουόκι θα βρεθεί σε δύσκολη θέση κόντρα στους Πέισερς. Ακόμα κι έτσι βέβαια, το Μιλγουόκι έχει το πλεονέκτημα έδρας και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμος ο Γιάννης. Προς το παρόν όμως θέλουν όλες οι πλευρές να εξασφαλίσουν το καλύτερο για την υγεία του Αντετοκούνμπο.

Δείτε το VIDEO με την αποκάλυψη του Σαράνια για τον Γιάννη στο 35:20:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ