NBA

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο κόσμος του αθλητισμού τον αποθέωσε για την δήλωση περί αποτυχίας: Το υπέροχο VIDEO των Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο AP

Σακίλ Ο'Νιλ, Κάρλο Ανσελότι, Στιβ Κερ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Αυτοί και άλλοι πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού αποθέωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την δήλωσή του περί αποτυχίας, με τους Μπακς να μαζεύουν όλες τις δηλώσεις σε ένα όμορφο VIDEO.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε παγκόσμιο viral για την δήλωσή του περί τι ορίζει την αποτυχία και την επιτυχία. Από τον Στιβ Κερ μέχρι τον Κάρλο Ανσελότι, άνθρωποι του αθλητισμού τον αποθέωσαν, λέγοντας ότι έβαλε τα πράγματα στην σωστή βάση. Και οι Μπακς φρόντισαν να μαζέψουν όσα ειπώθηκαν για τον Γιάννη σε ένα VIDEO.

Από τις ατάκες του Σακίλ Ο'Νιλ και του Τσαρλς Μπάρκλεϊ, μέχρι αυτές του Μασιμιλάνο Αλέγκρι και του Ντάρβιν Χαμ, οι Μπακς συμπεριέλαβαν μερικές από τις κορυφαίες δηλώσεις για τις ατάκες του Γιάννη, με το αποτέλεσμα να είναι υπέροχο.

Δείτε το VIDEO:

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ άλλων ο Γιάννης είχε δηλώσει στην αποχαιρετηστήρια συνέντευξη τύπου των Μπακς για το αν ήταν αποτυχημένη η σεζόν για το Μιλγουόκι λόγω του αποκλεισμού του στον πρώτο γύρο των playoffs από τους Χιτ:

"Κάθε χρόνο δουλεύεις προς έναν στόχο: Για να πάρεις προαγωγή, να φροντίσεις την οικογένειά σου, να φροντίσεις το σπίτι σου. Δεν είναι αποτυχία, αλλά ένα βήμα προς την επιτυχία.

Πάντα υπάρχουν βήματα. Ο Μάικλ Τζόρνταν έπαιξε 15 χρόνια και κατέκτησε 6 πρωταθλήματα. Τα άλλα 9 χρόνια απέτυχε; Είναι λάθος ερώτηση. Δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Κάποιες φορές είσαι πετυχημένος, κάποιες όχι. Κάποιες φορές είναι η σειρά σου και κάποιες όχι. Αυτό είναι ο αθλητισμός. Δεν νικάς πάντα. Φέτος θα νικήσει κάποιος αλλος.

Θέλουμε να επιστρέψουμε την επόμενη χρόνια και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είχαμε 50 χρόνια χρόνια να κατακτήσουμε πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι. Ήταν 50 χρόνια αποτυχίας; Όχι, απλώς ήταν βήματα προς την επιτυχία. Κερδίσαμε ενα πρωτάθλημα, ελπίζω να κερδίσουμε άλλο ένα".

Ακούστε και το podcast "Bald Brothers" των Σπύρου Καβαλιεράτου και Χάρη Σταύρου, όπου σχολιάζουν τις ατάκες του Γιάννη:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ