ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Αντσελότι είδε όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τον αποθέωσε

Ο Αντσελότι είδε όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τον αποθέωσε

Ο Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την αποτυχία στον αθλητισμό και τη ζωή γενικότερα αποθεώνοντας τον σούπερ σταρ των Μπακς.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το Game 5 τη σειράς με τους Χιτ όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι οι Μπακς απέτυχαν την φετινή σεζόν λόγω του αποκλεισμού τους εξακολουθεί να γνωρίζει την αποθέωση από πολλούς ανθρώπους του αθλητισμού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Κάρλο Αντσελότι. Ο σπουδαίος κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης χρησιμοποίησε τα όσα είπε ο σούπερ σταρ των Μπακς και τον αποθέωσε χαρακτηρίζοντας τα λεγόμενα του ως μοναδικά.

"Αυτό που είπε ο συγκεκριμένος αθλητής είναι φανταστικό. Δεν έχω τίποτα να προσθέσω, πιστεύω 100% συμφωνώ μαζί του. Στον αθλητισμό δε γίνεται να μιλάμε για αποτυχία, στη ζωή δε γίνεται να μιλάμε για αποτυχία.

Αποτυχία υπάρχει μόνο όταν δεν προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Ναι, αυτό είναι αποτυχία. Όταν έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου και κάνεις το καλύτερο που μπορείς τότε δεν υπάρχει ποτέ αποτυχία" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια θέλοντας να φέρει ένα παράδειγμα χρησιμοποίησε τον εαυτό του και τους τίτλους που έχει χάσει: "Στον αθλητισμό χάνεις περισσότερα απ' όσα κερδίζεις. Είναι αλήθεια ότι έχω μια τροπαιοθήκη γεμάτη τρόπαια, αλλά εάν μπορούσα να βάλω τα τρόπαια που έχω χάσει τότε δε θα μου έφτανε μια τροπαιοθήκη, θα χρειαζόμουν ένα σπίτι ολόκληρο.

Όσα είπε, τα οποία δεν αφορούν μόνο τον αθλητισμό, ήταν μοναδικά".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ