NBA FINALS

NBA Finals: Ώρα για Game 6 για Μπακς και Σανς

Κρις Μίντλετον και Γιάννης Αντετοκούνμπο σε φάση από το Game 4 των NBA Finals 2021 ανάμεσα στους Μπακς και τους Σανς
Κρις Μίντλετον και Γιάννης Αντετοκούνμπο σε φάση από το Game 4 των NBA Finals 2021 ανάμεσα στους Μπακς και τους Σανς 2021 AP PHOTO/AARON GASH

Οι Μπακς υποδέχονται τους Σανς (04:00, Cosmote Sport4 και LIVE από το SPORT24) στο Game 6 των NBA Finals έχοντας προβάδισμα με 3-2 στην σειρά, ψάχνοντας για την νίκη που θα τους δώσει τον τίτλο.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Βασικά, η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτασε, με τους Μπακς να υποδέχονται τους Σανς στο Game 6 των NBA Finals (04:00, Cosmote Sport4 και LIVE από το SPORT24).

Έχοντας νικήσει στο Game 5 στο Φοίνιξ, το Μιλγουόκι προηγείται με 3-2 νίκες και θέλει ακόμα μία για να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας τους. Στο πλευρό του θα έχει ένα κατάμεστο Fiserv Forum, αλλά και κοντά στους 65.000 φιλάθλους έξω από αυτό.

Ο Γιάννης δήλωσε ότι θέλει οι Μπακς να... τελειώνουν και έχει τους λόγους του που το θέλει αυτό. Ο βασικότερος προφανώς είναι ότι οι Μπακς δεν θέλουν να επιστρέψουν για το Game 7 στο Φοίνιξ, όπου πλέον τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Ο δεύτερος ότι εννοείται πως τα "Ελάφια" θα ήθελαν να κλείσουν την σειρά στο Μιλγουόκι, προκειμένου να πανηγυρίσουν με τους φίλους της ομάδας.

Σε αυτή τους την προσπάθεια οι Μπακς δεν ξέρουν αν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει μπει στο πρωτόκολλο κορονοϊού, ενώ δεν θα έχουν τον - μόνιμο απόντα - Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο.

Οι Σανς από την πλευρά τους δεν θα έχουν τον Ντάριο Σάριτς, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο Game 1 των ΝΒΑ Finals.

Η μεγάλη στιγμή λοιπόν έφτασε. Μπακς εναντίον Σανς στο Game 6 των NBA Finals. Ώρα στέψης για τους Μπακς ή παράταση αγωνίας από τους Σανς; Η συνέχεια, στο παρκέ.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ