NBA FINALS

Αποστολή SPORT24 στο Μιλγουόκι: Άλλαξε χώρο η Deer District, σχεδόν τριπλάσιοι θεατές για το Game 6 ανάμεσα σε Μπακς και Σανς

Αποστολή SPORT24 στο Μιλγουόκι: Άλλαξε χώρο η Deer District, σχεδόν τριπλάσιοι θεατές για το Game 6 ανάμεσα σε Μπακς και Σανς
AP PHOTO/STEVE MEGARGEE

Μέχρι και 65 χιλιάδες ανθρώπους περιμένουν οι Μπακς στην Deer District για το Game 6 των NBA Finals, γι' αυτό και μετέφεραν το stage και την γιγαντοοθόνη στο σημείο που βρισκόταν κάποτε το BMO Harris Bradley Center.

Το ρεπορτάζ του SPORT24 στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας, επιβεβαιώθηκε καθώς οι Μπακς ανακοίνωσαν πως η Deer District, ο χώρος στον οποίο συγκεντρώνονται οι οπαδοί της ομάδας έξω από το Fiserv Forum για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας του Μιλγουόκι, αλλάζει σημείο για το Game 6 των NBA Finals.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Η ομάδα ενημέρωσε πως θα υπάρχουν συγκεκριμένες δίοδοι ώστε οι θεατές που έχουν εισιτήρια να μπουν εγκαίρως στο γήπεδο, με τις θύρες να ανοίγουν στις 18:00 τοπική (02:00 ώρα Ελλάδας), δύο ώρες δηλαδή πριν από το τζάμπολ.

Από εκεί και πέρα, το stage και οι γιγαντοοθόνες τοποθετήθηκαν ήδη βόρεια του γηπέδου, στην αλάνα στην οποία βρισκόταν κάποτε το πρώην γήπεδο των Μπακς, το Harris Bradley Center το οποίο έχει κατεδαφιστεί. Οι οπαδοί θα βλέπουν μπροστά την ιστορική MECCA και πίσω τους θα βρίσκεται το Fiserv Forum με τον οργανισμό να περιμένει έως και 65 χιλιάδες ανθρώπους γι' αυτή την ιστορική βραδιά. Σχεδόν τρεις φορές περισσότερους από την μεγαλύτερη συγκέντρωση έως σήμερα.

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ