NBA FINALS

Αποστολή του SPORT24 στο Μιλγουόκι: Οι Μπακς ξήλωσαν το stage στην Deer District και ετοιμάζουν κάτι μεγαλύτερο έξω από το Fiserv Forum για το Game 6

Το ξηλωμένο stage στο Deer District
Το ξηλωμένο stage στο Deer District

Άπαντες στο Μιλγουόκι ζουν σε ρυθμούς Game 6 και ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά των Μπακς. Η Deer District θα έχει σίγουρα διαφορετική εμφάνιση καθώς οι υπεύθυνοι ξήλωσαν το stage και ετοιμάζουν κάτι πολύ μεγαλύτερο για το βράδυ του τελικού.

Το βράδυ της Τρίτης (20/7), το Μιλγουόκι και το Fiserv Forum θα υποδεχθούν και πάλι τους Σανς για το Game 6 των NBA Finals. Όλη η πόλη ζει στους ρυθμούς του έκτου και καθοριστικού ματς, με τα "ελάφια" να έχουν το προβάδισμα με 3-2 στη σειρά και να έχουν την ευκαιρία να σηκώσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή του ΝΒΑ μέσα στο σπίτι τους και μπροστά στους φιλάθλους τους.

Οι ετοιμασίες γύρω από το γήπεδο συνεχίζονται πυρετωδώς και οι άνθρωποι των Μπακς ξήλωσαν το stage στην Deer District. Δηλαδή το χώρο όπου μαζεύονται οι φίλαθλοι των Μπακς ακριβώς έξω από το γήπεδο και παρακολουθούν τα ματς.

Προφανώς ο χώρος ήταν μικρός με βάση την προσδοκώμενη προσέλευση φιλάθλων και οι υπεύθυνοι των Μπακς ετοιμάζουν κάτι μεγαλύτερο, κάτι πιο φαντασμαγορικό για την μεγάλη βραδιά.

Δείτε το post του απεσταλμένου του SPORT24 στο Μιλγουόκι, Χάρη Σταύρου:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ