NBA FINALS

NBA Finals, Μπουντενχόλζερ: "Πρέπει να κάνουμε τους Σανς να αισθάνονται άβολα"

Ο Μάικ Μπούντενχολζερ σε αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς
Ο Μάικ Μπούντενχολζερ σε αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 MORRY GASH / ASSOCIATED PRESS

Απέφυγε να πει πολλά για τα σχόλια του Μόντι Γουίλιαμς, σχετικά με τις βολές των Μπακς στον τρίτο τελικό, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο οποίος αποθέωσε τον αγαπημένο της εξέδρας, τον Μπόμπι Πόρτις.

Μία ημέρα πριν από το Game 4 των NBA Finals, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ σχολίασε τα λόγια του Μόντι Γουίλιαμς για τον αριθμό των βολών των Μπακς στον τρίτο τελικό της σειράς, χωρίς πάντως να φτάσει σε... βάθος.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς εξήγησε ότι η ομάδα του συνεχίζει να βελτιώνεται, κάτι που όπως είπε δεν μπορεί να γίνει απλά μετά από δυο προπονήσεις, ενώ αποθέωσε τον Μπόμπι Πόρτις, τον αγαπημένο της εξέδρας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ:

"Μιλήσαμε μετά από το δεύτερο παιχνίδι, πιστεύω ότι μπορείς συνεχώς να μαθαίνεις στη διάρκεια μιας σεζόν. Δεν σημαίνει ότι θα τα διορθώσεις όλα, όμως μιλήσαμε, υπάρχουν άλλα δεδομένα από σειρά σε σειρά, σε άμυνα και σε επίθεση. Πρέπει απλώς να χτίζουμε αυτοπεποίθηση και συνήθειες για να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Πάντα γινόταν στα playoffs, ιστορικά δεν ξέρω αν μπορεί να επηρεάσει κάποιος τους διαιτητές. Κάποιοι οργανισμοί, κάποιες ομάδες, κάποιοι παίκτες τιμωρούνται και οι διαιτητές κάνουν τη δουλειά τους. Έχουμε τους κορυφαίους στη Λίγκα, τους κορυφαίους στον κόσμο. Φαίνεται πως η κατάσταση είναι πάντα ίδια, αλλά δεν βλέπω να επηρεάζεται το παιχνίδι.

Αμυντικά η λειτουργία και η συνεργασία μας ήταν αυτή που έπρεπε. Επικοινωνήσαμε, καλύψαμε ο ένας τον άλλο, κάναμε όσα έπρεπε και το ίδιο έγινε και στην επίθεση. Παίξαμε μπάσκετ, μιλάμε για ένα άθλημα στο οποίο πρέπει όλοι να συμμετέχουν και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Νομίζω ότι το σημαντικότερο για το προπονητικό τιμ είναι ότι θέλουμε περισσότερα, πιέζουμε τον Γιάννη για να μας δώσει περισσότερα. Του αρέσει να τον πιέζεις, του αρέσει να τον προπονείς. Κάθε μέρα βρισκόμαστε στις εγκαταστάσεις, εκτιμούμε όσα έχουμε και κάθε φορά που βγαίνουμε στο γήπεδο απλώς θέλουμε ακόμη περισσότερα.

Χρειάζεται χρόνος για να βρεις λύσεις. Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις την εμπειρία. Ο Κρις κι ο Γιάννης βρίσκονται μαζί τόσο καιρό που το βλέπεις, το αισθάνεσαι ότι παίζουν με το ένστικτό τους. Σαν ομάδα έχουμε διανύσει πολύ δρόμο, το γεγονός ότι κάποιοι παίζουν μαζί αρκετά χρόνια πραγματικά μας βοηθάει. Δεν γίνονται όλα σε δύο προπονήσεις, χρειάζεσαι χρόνο.

Θέλουμε να κάνουμε τους Σανς να αισθάνονται άβολα, να αντιμετωπίσουμε τα σουτ τους. Ο Μπρίτζες, ο Κράουντερ, ο Καμ Τζόνσον μας δυσκόλεψαν, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Ντέβιν Μπούκερ. Αισθάνομαι ότι βελτιωθήκαμε από το πρώτο στο δεύτερο, από το δεύτερο στο τρίτο παιχνίδι. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά είναι κι αυτός άνθρωπος. Βάζουμε διαφορετικούς παίκτες πάνω του, τον Τζρου, τον Κρις, τον Γιάννη, δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι συγκεκριμένο που κάναμε, σίγουρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Δεν φανταζόμουν αυτό που συμβαίνει με τον Μπόμπι Πόρτις. Ψάχνουμε ισορροπία, προσπαθούμε να τον κρατάμε συγκεντρωμένοι, έτοιμο πνευματικά. Έχει τρομερή ενέργεια, την προσφέρει στην ομάδα, στο γήπεδο. Είναι διασκεδαστικό να έχουμε συζητήσεις, κάποιες είναι έντονες, της στιγμής, αλλά το πάθος του είναι αληθινό. Τον εκτιμούν όλοι, είναι αληθινός. Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ, ο Μπόμπι παίζει καλό μπάσκετ και ο κόσμος ανταποκρίνεται. Κάνει πολλά σε άμυνα και επίθεση, όλοι αγαπούν την προσωπικότητά του".

Το SPORT24 στους NBA Finals:

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ