NBA FINALS

NBA Finals: Ο Μόντι Γουίλιαμς ενοχλήθηκε επειδή ο Αντετοκούνμπο σούταρε 17 βολές και οι Σανς μία λιγότερη

Ο προπονητής των Σανς, Μόντι Γουίλιαμς
Ο προπονητής των Σανς, Μόντι Γουίλιαμς Ⓒ 2021 PAUL SANCYA/ ASSOCIATED PRESS

Για τον τρόπο με τον οποίο σφύριξαν οι διαιτητές στο Game 3 των NBA Finals μίλησε ο Μόντι Γουίλιαμς, που προσπαθούσε να καταλάβει γιατί η ομάδα του εκτέλεσε 16 βολές "και ένας τύπος από τους Μπακς σούταρε 17".

Ενοχλημένος από την διαιτησία του Game 3 των NBA Finals, ο Μόντι Γουίλιαμς σχολίασε τόσο την άμυνα των Μπακς στον Ντέβιν Μπούκερ, όσο και το γεγονός ότι η ομάδα του εκτέλεσε 16 βολές, μία λιγότερη από τις 17 που σούταρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

"Οι Μπακς έπαιξαν επιθετικά απέναντι στον Μπούκερ, συγκεντρώθηκαν στο μαρκάρισμά του, έχασε σουτ αλλά του έχει ξανασυμβεί. Δεν θέλω να αναλύσω δημόσια ή να διαμαρτυρηθώ, όμως σουτάραμε 16 βολές και ένας τύπος στους Μπακς είχε 17" ήταν το σχόλιο του προπονητή των Φοίνιξ Σανς, ένα σχόλιο μάλλον ρηχό, επιφανειακό, που δεν θα θέλαμε να ακούσουμε από τον προπονητή της φιναλίστ του ΝΒΑ.

"Έπαιξαν με περισσότερη επιθετικότητα και σε μεγαλύτερα διαστήματα από εμάς. Ξέραμε τι θα συμβεί, δεν αντιδράσαμε όπως θέλαμε απόψε, ειδικά στη δεύτερη και στην τρίτη περίοδο. Τα λάθη μας πλήρωσαν, οι πόντοι στη ρακέτα, έγιναν όσα είχαμε πει γι' αυτή τη σειρά. Ήταν ένα σκληρό μάθημα για εμάς, τους δώσαμε πολλές κατοχές, χάναμε ένα σουτ και σκόραραν. Πρέπει να δούμε ποια είναι η σωστή θέση άμυνες, δεν έχω ιδέα κάποιες φορές για την απάντηση. Πρέπει να καταλάβουμε πως οι διαιτητές σφυρίζουν και να προσαρμοστούμε. Υπάρχει πολλή επαφή, πρέπει να δούμε το βίντεο του αγώνα" ήταν τα λόγια του Γουίλιαμς.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ