NBA FINALS

NBA Finals: Λίλαρντ, Ιγκουοντάλα και Γκριν αποθέωσαν τον Αντετοκούνμπο για την τάπα στον Έιτον

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σταματάει τον Έιτον
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σταματάει τον Έιτον Ⓒ 2021 AARON GASH/ ASSOCIATED PRESS

Οι Ντέιμιεν Λιλάρντ, Ντρέιμοντ Γκριν και Άντρε Ιγκουοντάλα αποθέωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την απίστευτη τάπα του στον ΝτιΆντρε Έιτον, συμφωνώντας ότι αυτή η φάση έκρινε το Game 4 των ΝΒΑ Finals των Σανς με τους Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβγαλε την φάση της καριέρας του, κόβοντας τον ΝτιΆντρε Έιτον με 1.16 να μένει για το τέλος του Game 4 των ΝΒΑ Finals (νίκη με 109-103 για τους Μπακς κόντρα στους Σανς) και οι σταρ του ΝΒΑ δεν γινόταν να μην τον αποθεώσουν.

"Η τάπα του Γιάννη πιθανότατα τους έδωσε την νίκη" έγραψε αρχικά ο Ντέιμιεν Λίλαρντ, ενώ λίγο αργότερα ο Άντρε Ιγκουοντάλα έγραψε στον δικό του λογαριασμό στο twitter: "Η τάπα του Γιάννη ήταν τρελή... Θύμισε ΛεΜπρόν Τζέιμς!!", με τον Ντρέιμοντ Γκριν να απαντάει στο σχόλιο του άλλοτε συμπαίκτη του στους Γουόριορς, γράφοντας: "Έκλεισαν την σειρά, αυτό το κόψιμο ήταν επικό".

Δείτε τα tweets των σταρ του ΝΒΑ:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ