NBA FINALS

NBA Finals: Οι καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 4 με τους Σανς, η τάπα στον Έιτον και τα Highlights της νίκης των Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς Ⓒ 2021 ROSS D. FRANKLIN/ ASSOCIATED PRESS

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 4 των ΝΒΑ Finals των Μπακς με τους Σανς, όπου είχε 26 πόντους, 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ, την τρομερή τάπα στον Έιτον καθώς και το VIDEO με τα Highlights του αγώνα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καθοριστικός στην νίκη των Μπακς επί των Σανς (109-103) στο Game 4 των ΝΒΑ Finals, με το οποίο το Μιλγουόκι ισοφάρισε σε 2-2 την σειρά.

Ο "Greek Freak" πάλεψε σαν αγρίμι για ακόμα μία φορά, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 26 πόντους με 11/17 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 4/8 βολές, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 κοψίματα (συμπεριλαμβανομένης της τάπας του αγώνα στον Έιτον με 1.16 να μένει για το τέλος) σε 43 λεπτά συμμετοχής, σε μία γεμάτη εμφάνιση.

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη:

Δείτε την τάπα στον Έιτον:

Δείτε το VIDEO με τα highlights του αγώνα:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ