NBA

NBA, έξαλλος ο Κερ με τους οπαδούς των Μπουλς που έκαναν την χήρα του Κράουζε να κλάψει: "Θα έπρεπε να ντρέπονται"

NBA, έξαλλος ο Κερ με τους οπαδούς των Μπουλς που έκαναν την χήρα του Κράουζε να κλάψει: "Θα έπρεπε να ντρέπονται"
PRINTSCREEN

Ο Στιβ Κερ επιτέθηκε στους οπαδούς των Μπουλς που γιουχάισαν τον Τζέρι Κράουζε στην τελετή βράβευσης των Μπουλς του 1996 και έκαναν την χήρα του να κλάψει, λέγοντας ότι θα έπρεπε να ντρέπονται.

Οι Μπουλς βίωσαν μία από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της ιστορίας τους στο ημίχρονο του αγώνα με τους Γουόριορς, όταν στην τελετή βράβευσης της ομάδας της σεζόν 1995/96 οι οπαδοί τους γιουχάισαν τον Τζέρι Κράουζε και έκαναν την χήρα του να κλάψει.

Μία στιγμή χαράς, μία στιγμή γιορτής θα έχει για πάντα αυτή την κηλίδα να την ακολουθεί. Ο Στιβ Κερ υπήρξε μέλος εκείνης της ομάδας των Μπουλς ως παίκτης και όταν μετά τον αγώνα ρωτήθηκε για αυτό που συνέβη δεν μάσησε τα λόγια του, κάνοντας ευθεία επίθεση στους οπαδούς του Σικάγο.

"Ήμουν στα αποδυτήρια και κάποιος μου το είπε. Είναι ντροπιαστικό, απολύτως ντροπιαστικό. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι καταρρακωμένος για την Θέλμα και για την οικογένεια Κράουζε. Τι μπορεί να σκεφτούμε για αυτό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι φίλαθλοι... και πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν γιουχάιζαν όλοι. Αλλά αυτοί που γιουχάιζαν και ξέρουν ποιοι είναι, για εμένα αυτό είναι ντροπή και είμαι καταρρακωμένος" ανέφερε αρχικά ο Κερ, για να προσθέσει στο ίδιο ύφος:

"Τι κάνουμε; Είτε συμπαθούσες τον Τζέρι ή όχι, είτε διαφωνούσες με τις αποφάσεις που πήρε, ήμασταν εδώ για να γιορτάσουμε αυτή την ομάδα. Ο Τζέρι έκανε σπουδαία δουλειά χτίζοντας αυτή την ομάδα. Η σημερινή βραδιά ήταν γιορτινή και αφορούσε την χαρά και την αγάπη που μοιράστηκε η ομάδα με την πόλη".

Κλείνοντας, ο Κερ τόνισε: "Είμαι απογοητευμένος με τους φιλάθλους. Και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν εννοώ όλους τους φιλάθλους, γιατί πολλοί δεν γιουχάισαν. Αλλά αυτοί που το έκαναν θα πρέπει να ντρέπονται".

Δείτε το ξέσπασμα του Κερ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ