NBA

NBA, Άντονι Ντέιβις: "Είχαμε περισσότερες διαφορετικές αρχικές πεντάδες από νίκες φέτος"

Ο Άντονι Ντέιβις με την φανέλα των Λέικερς
Ο Άντονι Ντέιβις με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2021 JAE C. HONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Άντονι Ντέιβις αναφέρθηκε ξανά στους τραυματισμούς που είχαν οι Λέικερς φέτος κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της σεζόν μετά τον επίσημο αποκλεισμό από το play-in τουρνουά, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του Λ.Α είχε περισσότερες αρχικές πεντάδες από νίκες φέτος.

Οι Λέικερς τέθηκαν και επίσημα εκτός play-in τουρνουά μετά την ήττα τους από τους Σανς. Τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό είναι πολλά. Σύμφωνα με τον Άντονι Ντέιβις πάντως, ο κυριότερος λόγος είναι οι τραυματισμοί που ταλαιπώρησαν τους παίκτες της ομάδας, με πρώτο τον ίδιο, κάτι που είχε υποστηρίξει και πριν τον αγώνα με το Φοίνιξ.

"Είχαμε περισσότερες διαφορετικές αρχικές πεντάδες από ότι νίκες φέτος" δήλωσε αρχικά ο Ντείβις, αναφερόμενος στο γεγονός ότι οι "Λιμνάνθρωποι έχουν μόλις 31 νίκες φέτος σε 79 αγώνες και έχουν ήδη παρατάξει 39 (!) διαφορετικές αρχικές πεντάδες.

"Ο στόχος μας ήταν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θεωρούμε ότι είχαμε τα κομμάτια για να το κάνουμε" πρόσθεσε στην συνέχεια, για κλείσει το θέμα λέγοντας: "Οι τραυματισμοί μπήκαν στην μέση. Αυτοί έκαναν την διαφορά για εμάς φέτος. Νομίζω ότι αν και χάσαμε παιχνίδια όταν ήμασταν ταυτόχρονα στο παρκέ εγώ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Γουέστμπρουκ, θα βρίσκαμε την άκρη αν ήμασταν υγιείς.

Πιστεύω ότι είμαστε τρεις σπουδαίοι παίκτες και θα βρίσκαμε την λύση αν παίζαμε περισσότερο μαζί. Αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό και αυτό έκανε πιο δύσκολο να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να παλέψεις για το πρωτάθλημα αν οι τρεις καλύτεροι παίκτες σου δεν συνυπάρχουν στο παρκέ".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ