NBA

NBA, Άντονι Ντέιβις: "Στα χαρτιά ήμασταν καλοί, αλλά οι τραυματισμοί δεν μας άφησαν να το δείξουμε"

Ο Άντονι Ντέιβις με την φανέλα των Λέικερς
Ο Άντονι Ντέιβις με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2022 ASHLEY LANDIS/ ASSOCIATED PRESS

Με το σενάριο να μείνουν οι Λέικερς εκτός 10αδας να μοιάζει όλο και πιο πιθανό, ο Άντονι Ντέιβις δεν έκρυψε την πίκρα τους σε δηλώσεις του, λέγοντας ότι πάντα θα αναρωτιέται πόσο καλή θα ήταν η ομάδα του Λ.Α αν δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς.

Η εντός έδρας ήττα των Λέικερς από τους Νάγκετς τους έφερε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο... απόλυτο φιάσκο. Οι "Λιμνάνθρωποι" είναι 11οι στην Δύση με ρεκόρ 31-37, με τους 10ους Σπερς να έχουν ρεκόρ 33-45. Το play-in τουρνουά μοιάζει να απομακρύνεται επικίνδυνα. Και αυτό υποχρέωσε τον Άντονι Ντέιβις να αρχίσει να σκέφτεται τους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν την ομάδα.

"Προσωπικά, αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι το πόσο καλοί θα ήμασταν αν δεν είχαμε τραυματισμούς" δήλωσε αρχικά ο σταρ του Λ.Α, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόλις στα 39 από τα 78 παιχνίδια της ομάδας του, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Αναρωτιέμαι τι ομάδα θα ήμασταν. Όλοι σκεφτόμασταν τι θα γινόταν αν ήμουν εγώ υγιής όλη την σεζόν, αν ήταν υγιής ο ΛεΜπρόν Τζέιμς όλη την σεζόν, αν ήταν υγιής ο Κέντρικ Ναν".

Στην συνέχεια ο Ντέιβις συνέχισε στο ίδιο ύφος, λέγοντας: "Τα σκέφτεσαι όλα αυτά. Φτιάξαμε μια ομάδα που έμοιαζε καλή στα χαρτιά, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις δυνατότητές μας με τόσους τραυματισμούς. Αυτό είναι το πιο εκνευριστικό κομμάτι αυτής της σεζόν. Ότι δεν ξέρουμε πόσο καλοί θα ήμασταν".

Ακολούθως, ο Ντέιβις αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στα παρκέ έπειτα από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, λέγοντας: "Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν γίνεται να χειροτερεύσει ο τραυματισμός μου αν πα΄ξω. Μόλις το άκουσα αυτό, τότε απλώς βγήκα στο παρκέ και σιγουρεύτηκα ότι το πόδι μου είναι σε αρκετά καλή κατάσταση για να αισθανθώ άνετα".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο σταρ του Λ.Α τόνισε: "Δεν υπάρχουν ηθικές νίκες σε αυτή την λίγκα, ειδικά με εμάς. Όλος ο κόσμος θέλει να μας δει να χάνουμε για να είμαι ειλικρινής. Η δουλειά μου είναι να βρίσκομαι στο παρκέ και να βοηθώ τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι η ψυχολογία μας είναι καλή και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ