ALL STAR GAME 2022

NBA All Star Game 2022, Γιάννης Αντετοκούνμπο σε Κάρι: "Εσύ φταις, άλλαξες το παιχνίδι"

NBA All Star Game 2022, Γιάννης Αντετοκούνμπο σε Κάρι: "Εσύ φταις, άλλαξες το παιχνίδι"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε όρεξη για πλάκα στο περιθώριο των διαγωνισμών του All Star Weekend 2022 και όταν είδε τον Στεφ Κάρι άρχισε να του φωνάζει ότι... αυτός φταίει που ο Καρλ-Άντονι Τάουνς κατέκτησε τον διαγωνισμό τριπόντων, αφού άλλαξε το παιχνίδι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε μαζί με τα αδέλφια του, Θανάση και Άλεξ, στο Skills Challenge του All Star Weekend 2022 όπου έμεινε εκτός τελικού, υποστήριξε με δήλωσή του στον Χάρη Σταύρου για το SPORT24 ότι θα επιστρέψει για να κερδίσει, πέρασε χρόνο με τον γιο του, Μάβερικ Σάι στο παρκέ. Και, μέσα σε όλα, πρόλαβε να κάνει πλάκα και στον Στεφ Κάρι

Ο "Greek Freak" βρισκόταν παρέα με τα αδέλφια του στο παρκέ όταν ξαφνικά είδε τον σταρ των Γουόριορς να τον πλησιάζει και άρχισε να του φωνάζει γελώντας: "Εσύ φταις. Άλλαξες το παιχνίδι. Εσύ φταις". Όσο για τον λόγο που του φώναζε; Επειδή ο ύψους 2.11 μέτρων Καρλ-Άντονι Τάουνς των Γουλβς, που είναι σέντερ, κατέκτησε την πρώτη θέση τον διαγωνισμό τριπόντων, κάτι που πριν από μερικά χρόνια φαινόταν αδιανόητο. Από τότε όμως που ο Κάρι εκτίναξε την δημοτικότητα και την αξία του σουτ τριών πόντων, όλα άλλαξαν.

Δείτε το VIDEO:

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ALL STAR 2022 NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ