ALL STAR GAME 2022

NBA All Star Game 2022: Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς κατέκτησε τον διαγωνισμό τριπόντων με ρεκόρ πόντων στον τελικό

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς με το βραβείο του νικητή του διαγωνισμού τριπόντων στο All Star Weekend 2022
Ο Καρλ Άντονι Τάουνς με το βραβείο του νικητή του διαγωνισμού τριπόντων στο All Star Weekend 2022 © 2022 CHARLES KRUPA/AP IMAGES

Τρομερός ο Καρλ-Άντονι Τάουνς των Γουλβς, κατέκτησε τον διαγωνισμό τριπόντων, κάνοντας μάλιστα ρεκόρ πόντων στην ιστορία των τελικών με 29 πόντους.

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς είναι ο καλύτερος σουτέρ του NBA για ένα βράδυ. Ο σταρ των Γουλβς κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τριπόντων, νικώντας στον τελικό τους εξαιρετικούς Τρέι Γιανγκ (Χοκς) και Λιουκ Κενάρντ (Κλίπερς).

Ο Τάουνς σημείωσε 22 πόντους στον πρώτο γύρο και στην συνέχεια μπήκε με φόρα στον τελικό, σημειώνοντας 29 πόντους (ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού σε τελικό του διαγωνισμού τριπόντων). Οι Γιανγκ και Κενάρντ πάλεψαν στον τελικό, ωστόσο αμφότεροι έμειναν στην - εξαιρετική επίδοση - των 26 πόντων.

Ο Κενάρντ είχε την καλύτερη επίδοση στον πρώτο γύρο με 28 πόντους, με τους Γιανγκ και Τάουνς να ακολουθούν με 22 πόντους, ενώ ο Πάτι Μιλς έμεινε εκτός τελικού τελευταία στιγμή με 21 πόντους. Απογοήτευσαν οι Ζακ ΛαΒίν και Ντέσμοντ Μπέιν.

Στον τελικό, ο Τάουνς ξεκίνησε πρώτος και έθεσε (πολύ) ψηλά τον πήχη, με τους Γιανγκ και Κενάρντ να μην καταφέρνουν να φτάσουν την επίδοση των 26 πόντων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πρώτος γύρος

Ντέσμοντ Μπέιν: 16 πόντοι
Σι Τζέι ΜακΚόλουμ 19 πόντοι
Λιουκ Κενάρντ: 28 πόντοι
Ζακ ΛαΒίν: 14 πόντοι
Πάτι Μιλς: 21 πόντοι
Καρλ-Άντονι Τάουνς: 22 πόντοι
Φρεμτ ΒανΒλίτ: 16 πόντοι
Τρέι Γιανγκ: 22 πόντοι

Τελικός

Καρλ-Άντονι Τάουνς: 29 πόντοι
Τρέι Γιανγκ: 26 πόντοι
Λιουκ Κενάρντ: 26 πόντοι

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ALL STAR 2022 NBA ΗΠΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ