MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Το κάρφωμα του Μπανκέρο κόντρα στην Ιταλία επιλέχτηκε ως η κορυφαία φάση των προημιτελικών

Ο Πάολο Μπανκέρο με τη φανέλα των ΗΠΑ απέναντι στην Ιταλία στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου | 5 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Πάολο Μπανκέρο με τη φανέλα των ΗΠΑ απέναντι στην Ιταλία στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου | 5 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 MICHAEL CONROY/AP IMAGES

Η FIBA δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Youtube τις 10 πιο εντυπωσιακές φάσεις των προημιτελικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, με το alley-oop κάρφωμα του Πάολο Μπανκέρο στον αγώνα των ΗΠΑ με την Ιταλία να φιγουράρει στην κορυφή.

Η ομάδα των ΗΠΑ είδε το γόητρό της να πληγώνεται βαθιά μετά την ήττα από την Λιθουανία στη δεύτερη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 όμως φρόντισε να αφήσει πίσω της αυτό το αποτέλεσμα και εκείνη που πλήρωσε τα σπασμένα ήταν η Ιταλία, με τους παίκτες του Στιβ Κερ να την ισοπεδώνουν με 100-63 και να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στο ματς κόντρα στους ατζούρι, οι Αμερικανοί προσέφεραν μάλιστα και χορταστικό θέαμα στο κοινό και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της παγκόσμιας ομοσπονδίας, με ένα alley-oop κάρφωμα του Πάολο Μπανκέρο να βρίσκεται στην κορυφή όσον αφορά στις 10 καλύτερες φάσεις των τεσσάρων προημιτελικών που επέλεξε η FIBA.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ