ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

MundoBasket 2023, Ιταλία - ΗΠΑ: Οι Ιταλοί φίλαθλοι σήκωσαν πανό στην εξέδρα χαρακτηρίζοντας... Πινόκιο τον Μπανκέρο

MundoBasket 2023, Ιταλία - ΗΠΑ: Οι Ιταλοί φίλαθλοι σήκωσαν πανό στην εξέδρα χαρακτηρίζοντας... Πινόκιο τον Μπανκέρο
SPORT24

Οι Ιταλοί φίλαθλοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους προς το πρόσωπο του Πάολο Μπανκέρο στον αγώνα με την Εθνική ΗΠΑ και ανέβασαν πανό στην εξέδρα όπου τον χαρακτηρίζουν... Πινόκιο.

Είναι γνωστό ότι από τότε που ο Πάολο Μπανκέρο έριξε άκυρο στην Ιταλία και προτίμησε την Εθνική ΗΠΑ οι Ιταλοί δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους. Η μοίρα τα έφερε όμως έτσι που η Ιταλία βρήκε απέναντί της την Εθνική ΗΠΑ στα προημιτελικά του MundoBasket. Και οι Ιταλοί φίλαθλοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους.

Οι Ιταλοί ανέβασαν λοιπόν πανό στην εξέδρα με τον... Πινόκιο (που είναι γνωστό ότι όποτε έλεγε ψέματα μεγάλωνε η μύτη του) για να τον παρομοιάσουν με τον Μπανκέρο, γράφοντας παράλληλα "ero vero" που ήταν η ατάκα του Πινόκιο και σημαίνει "λέω την αλήθεια".

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Το πανό των Ιταλών με τον Πινόκιο, με το οποίο θέλησαν να πικάρουν τον Μπανκέρο
Το πανό των Ιταλών με τον Πινόκιο, με το οποίο θέλησαν να πικάρουν τον Μπανκέρο SPORT24

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ