ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αποθέωση Μπουντενχόλζερ για Γιάννη: "Είναι δύσκολο να βάλεις 50 πόντους σε μόλις 21 προσπάθειες"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © 2022 AARON GASH/AP IMAGES

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά από την τρομερή εμφάνισή του απέναντι στου Πέισερς με 50 πόντους, αναφέροντας πως η αποτελεσματικότητα και η δουλειά που βγάζει στο παρκέ, κάνει δύσκολο το έργο των αντιπάλων στην άμυνα.

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά από την τρομερή εμφάνισή του απέναντι στου Πέισερς με 50 πόντους. Ο "Greek Freak" ήταν σε ασύλληπτη κατάσταση καθώς σκόραρε 50 πόντους σε μόλις 21 προσπάθειες κάτι που αναγνώρισε ο τεχνικός των ελαφιών.

"Νομίζω πως έχει πολύ καλό ρυθμό από τη γραμμή των ελευθέρων βολών και ήταν αποτελεσματικός στο σουτ. Το να βάλεις 50 πόντους δεν είναι ποτέ εύκολο, ειδικά με μόλις 21 προσπάθειες, αλλά είναι ωραίο που τον έχουμε πίσω μαζί μας. Με το μέγεθος που έχουμε η άμυνά μας θα βελτιωθεί θεωρώ.

Ο Γιάννης δουλεύει πολύ και προσπαθεί, έχει καλό ρυθμό στις βολές και κάνει το παιχνίδι του. Κάνει τον ίδιο και την ομάδα δύσκολο αντίπαλο στην άμυνα. Είχε κάποιες παρόμοιες εμφανίσεις και πριν αλλά αν τα συγκρίνεις στο τέλος είναι η αποτελεσματικότητα του Γιάννη. Είναι δύσκολο να βάλεις 50 σε μόλις 21 προσπάθειες".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ