NBA

Μπλατ για Ποκουσέβσκι: "Να ακολουθήσει το παράδειγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο"

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι σε φάση από την προπόνηση της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού
Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι σε φάση από την προπόνηση της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Πανέτοιμος για το NBA Draft είναι ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι, ο οποίος θα δοκιμάσει την τύχη του στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε γι' αυτόν τονίζοντας πως πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Λίγες ώρες έμειναν για τη μεγαλύτερη ίσως στιγμή στην καριέρα του Αλεξέι Ποκουσέβσκι, ο οποίος είναι έτοιμος να δοκιμάσει την τύχη του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μέσω των φετινών NBA Draft.

Ο άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, μίλησε για το γεγονός αυτό, τονίζοντας πως δεν έχει παίξει ακόμη το ισχυρότερο μπάσκετ και για να ωριμάσει πρέπει να βρει μια ομάδα που θα τον αναπτύξει. Μάλιστα αναφέρθηκε και στον MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, σημειώνοντας πως πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμά του.

"Έχει πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει. Δεν έχει παίξει το καλύτερό του μπάσκετ ακόμη. Πρέπει να ωριμάσει, να βρει μια ομάδα που θα είναι πολύ υπομονετική μαζί του και να τον αναπτύξει. Αλλά ακούστε, νομίζω ότι υπήρχε ένα αγόρι από την Ελλάδα, το επώνυμό του ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Δεν τον ήξερε κανείς, γιατί δεν έπαιζε στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Ήταν απίστευτα ταλαντούχος και είχε ένα φανταστικό επίπεδο ανταγωνιστικού πνεύματος. Αυτό θα πρέπει να δείξει ο Πόκου για να γίνει ο παίκτης που πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να είναι", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε τι είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ:

TAGS NBA ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ