STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει, 9-10 οι καλές ομάδες που έχουν ενισχυθεί"

Μπαρτζώκας: "Το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει, 9-10 οι καλές ομάδες που έχουν ενισχυθεί"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Στο βαρύ πρόγραμμα και στις απουσίες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από την νίκη επί του Κολοσσού.

Ικανοποιημένος δεν ήταν, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε πολλά να πει μετά από το 71-52 του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού το βράδυ της Δευτέρας (15/1) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Έλληνας προπονητής εξήγησε ότι θα αναλύσει το video του αγώνα, αναφέρθηκε στο βαρύ πρόγραμμα και στις απουσίες της ομάδας του και απέφυγε να μιλήσει για τα ματς που έρχονται με τη Μακάμπι στο Φάληρο και με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Θα αναλύσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, έχει δύο πολύ καλούς περιφερειακούς και έναν πολύ καλό προπονητή. Έπαιξαν πολύ καλά, πολύ σκληρά, έκαναν πολλά φάουλ και τους δίνω συγχαρητήρια. Το πρωτάθλημα έχει ανέβει, έχει 9-10 ομάδες που έχουν ενισχυθεί. Το επίπεδο είναι πιο δύσκολο απ' όσο πριν από τρία χρόνια.

Παίξαμε πολύ άσχημα στο πρώτο μέρος, χωρίς ρυθμό, είχαμε χαμηλό ποσοστό σε φάσεις κάτω από το καλάθι. Προερχόμαστε από δύο διπλές εβδομάδες και από έξι αγώνες. Πετρούσεβ και Φαλ ήταν τραυματίες και έμειναν έξω. Μη συγκρίνουμε παιχνίδια. Έχουμε μέρες μέχρι τη Μακάμπι, πρέπει να συνέλθουμε, να έχουμε ενέργεια και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ